«JA VEIEM LA LLUM AL FINAL DEL TÚNEL»

Els jugadors de la selecció tornen a donar negatiu i es dissol la bombolla paral·lela

Els jugadors de la selecció tornen a donar negatiu i es dissol la bombolla paral·lela

@SeFutbol

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Després d’una setmana anguniosa, Luis Enrique, el seleccionador espanyol, comença a rebre bones notícies. Poc més de 48 hores abans de l’estrena a l’Eurocopa dilluns a Sevilla contra Suècia, el tècnic ha pogut treballar per primera vegada amb tot el grup. Com si fos un entrenament normal. I ho era després de diversos dies en què l’asturià ha tingut a la seva disposició 39 jugadors: 22 en la bombolla oficial i 17 en la bombolla paral·lela.

La Federació espanyola ha informat aquest migdia que els jugadors havien tornat a donar negatiu en els controls PCR als quals havia sigut sotmès i compta, a més, amb el retorn de Diego Llorente, el central del Leeds, que havia donat un fals positiu. Només falta que s’uneixi Sergio Busquets a l’expedició de la selecció, que viatja aquest diumenge a Sevilla.

Però la bombolla paral·lela, integrada per 11 joves de la selecció sub-21 i sis als quals havia trucat urgentment Luis Enrique, ha quedat ja oficialment dissolta. Es va viure una escena plena d’emoció sobre la gespa de Las Rozas quan els 23 convocats (falta encara Busi) van fer el passadís d’honor als que han treballat en silenci, assumint que eren l’opció B.

Notícies relacionades

«Aquestes situacions ens han fet més forts com a grup. Ja estem veient la llum al final del túnel», ha declarat un alleugerit Diego Llorente que ha agraït la confiança màxima que ha tingut el tècnic asturià amb ell. «Crec que tots els que som aquí veiem el got mig ple, no mig buit. Aquest virus és una cosa molt seriosa. Hi ha molta gent que ho està passant malament i és un tema molt seriós», ha recordat el defensa.

Va admetre, això sí, el clima ple d’incertesa que ha sacsejat la selecció espanyola en aquesta setmana prèvia al debut a l’Eurocopa. «El positiu de Busquets va ser una gerra d’aigua freda. El virus apareix quan apareix i és complicat agafar-lo a temps. En principi em podria vacunar, està previst fer-ho», ha revelat Diego Llorente.