Comiat de la capitana

Vicky Losada se’n va del Barça entre llàgrimes: «Hem sigut eternes»

  • La capitana, de 30 anys, s’emociona en el seu comiat després d’una temporada plena de títols però amb escassa participació individual.

Vicky Losada se’n va del Barça entre llàgrimes: «Hem sigut eternes»

FCB

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Vicky Losada (Terrassa, 30 anys), la capitana, que va aixecar la primera Champions del Barça femení es va acomiadar aquest divendres del club. No és la primera vegada que deixa un equip que ha defensat en quatre etapes diferents, però sí que sembla la definitiva. La migcampista, que ja va jugar abans als EUA i Anglaterra, posa fi a 12 cursos al club català després d’una temporada plena de títols però amb escassa participació individual. 

La millor campanya de la història del Barça, l’any del triplet, acaba amb un dolorós adeu, el d’una jugadora que ha viscut com ningú la progressió de la secció des de principis de segle. Amb sis Lligues, cinc copes i una Champions, la vallesana compta amb un palmarès envejable.

Notícies relacionades

«Vaig arribar fa 16 temporades i tot el que he viscut com a blaugrana m’ha fet la persona més feliç del món», va apuntar Losada, que no va poder contenir les llàgrimes. «Soc afortunada de poder estar aquí asseguda, per això vull donar les gràcies al club, que ha entès la meva situació,» va dir la capitana, que va recordar el seu extècnic Xavi Llorens i no va voler tenir retrets per ningú. No era el dia.

«La decisió més difícil» 

Feia mesos que la vallesana meditava el seu adeu: «Hem aconseguit ser eternes. Ha sigut la decisió més difícil de la meva vida, però he de ser honesta amb mi mateixa. Ha arribat el moment de tancar aquesta etapa. El meu cor sempre serà blaugrana. Ha sigut molt bonic viure el canvi del futbol femení aquests últims anys. La Champions era la meva espina i no puc imaginar un millor final», va assenyalar.