L’heroi blanc-i-vermell

El plor de Luis Suárez: «Vaig patir molt, em van menysprear»

  • El davanter uruguaià va celebrar el títol entre llàgrimes i va recordar la seva traumàtica marxa del Barça

  • Zidane no va aclarir si seguirà a la banqueta del Madrid: «Parlaré amb el club més endavant, no ara»

El plor de Luis Suárez: «Vaig patir molt, em van menysprear»

Twitter

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La imatge era realment impactant. Luis Suárez plorava com un nen sobre la gespa de Zorrilla mentre parlava amb la seva família pel mòbil. Alliberat ja de la tensió d’una última jornada frenètica, l’astre uruguaià es va emocionar. L’Atlètic va conquerir la Lliga amb un últim gol de l’uruguaià, el mateix jugador menyspreat pel Barça mesos abans. 

«És molt especial per tot el que em va tocar patir. Aquí hi ha Luis Suárez», va proclamar el punta minuts després de confirmar-se l’èxit. «Ha sigut un any difícil. Vaig patir molt per la manera com em van menysprear. L’Atlètic em va obrir les portes. Sempre els estaré agraït», va afegir el xarrua, que va es recordar també de la seva dona i els seus fills a la campanya més dura de la seva llarga trajectòria.

21 gols

Suárez es va referir també a la seva amistat amb Messi, amb qui va xerrar abans del partit. «Em va desitjar tota la sort». Amb 21 gols a la Lliga el punta ha sigut decisiu en el títol dels blanc-i-vermells, que han canviat la ineficàcia de Diego Costa i Morata per la fiabilitat de l’uruguaià. A la Champions, en canvi, Suárez va mantenir el baix nivell exhibit en les seves últimes temporades amb el Barça.

Aviat segellarà la seva continuïtat al club madrileny. «Luis Suárez és un crac. Està renovat, només depèn d’ell, però no crec que en tingui dubtes», va apuntar el president Enrique Cerezo, un dels homes més feliços.

El Madrid, en blanc

Notícies relacionades

«És Suárez, el cognom parla per si sol. Era la zona Suárez, ja ho vaig dir», va destacar Simeone, que va llançar un emotiu missatge. «Soc feliç per un munt de gent, en un any tan difícil amb amics i familiars que es van morir. En un any així, que surti campió l’Atlètic és diferent. El món viu una situació difícil, tant de bo hàgim pogut donar alegria a la gent». 

El Cholo va augurar un enorme futur a l’Atlètic, que va deixar al Madrid sense cap títol en aquest curs. Zidane va felicitar el campió i no va voler revelar si seguirà a la banqueta blanca l’any vinent. «El meu estat d’ànim ara és fotut. Però el més important aquí no soc jo. Amb temps i amb calma tot es parlarà tranquil·lament amb el club. Més endavant, no ara», va afirmar el preparador francès. El seu futur segueix en l’aire, com el de Sergio Ramos, que aquest dissabte no va jugar ni un minut.