AQUEST DIJOUS (22.00 H)

El Madrid esgota les seves opcions de títol davant el Granada

  • Zidane té de baixa cinc defenses, inclosos els quatre teòrics titulars

  • El tècnic francès continua esquiu al parlar del seu futur: «Només penso en aquests tres partits»

El Madrid esgota les seves opcions de títol davant el Granada
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Tot i que era una temporada en què ningú podia pensar que arribaria fins a unes semifinals europees, això no és suficient i el Reial Madrid està a tres jornades de Lliga d’acabar la temporada sense títols, sense un èxit amb què apaivagar el tumult. Per evitar-ho ha de guanyar aquest dijous a Granada (22.00 h), amb les absències concentrades en la defensa i l’equip extenuat físicament, a un pas d’enfonsar-se.

De la mateixa manera que no busca excuses, Zidane també fuig dels titulars. A les portes d’una altra jornada decisiva, no va voler continuar burxant en la mà de Militão i les polèmiques arbitrals: «Seria bo que s’unifiquessin criteris», és tot el que va dir un Zidane que continua mostrant-se extremadament esquiu quan ha de parlar del seu futur

Defensa de circumstàncies

Amb tot el que seria la defensa titular de baixa, a més de Marcelo, l’entrada a última hora en la convocatòria d’Odriozola permet sumar al Madrid quatre defensors a la llista, comptant amb el jugador del planter Miguel Gutierrez, que serà titular en el lateral esquerre. 

Notícies relacionades

En atac, després també de la seva dosi de polèmica després de l’eliminació europea, Hazard també apunta a titular per acompanyar Benzema. El belga està contra les cordes per al madridisme i té una de les últimes oportunitats de la temporada per reivindicar-se. 

Al Granada, la notícia és el positiu per coronavirus de Víctor Díaz, que s’uneix a les baixes de Soldado i Milla, a més d’una bona llista de tocats.