Els Europeus de natació

Bronze per a Espanya en equip tècnic en la tornada d’Ona Carbonell

1
Luis Mendiola

L’equip espanyol, al qual tornava Ona Carbonell després de dos anys d’absència, va aconseguir aquest dimecres la medalla d’or a la final de la rutina tècnica de natació artística dels Europeus de Budapest.Ona Carbonell va reaparèixer aquest dimecres després de competir per última vegada en els Campionats del Món de l’any 2019, on va aconseguir dues plates i un bronze.

Va tornar a la competició després de l’any sabàtic que va decidir prendre’s, al costat del seu posterior període de maternitat. L’espanyola suma ja 13 medalles en els Campionats d’Europa

L’equip espanyol de natació artística que va acompanyar Carbonell, va estar format per Berta Ferreras, Meritxell Mas, Alisa Ozhogina, Paula Ramírez i Sara Saldaña. Amb Iris Tió i Blanca Toledano com a reserves.

Espanya, que realitza un exercici inclusiu en el qual utilitza el llenguatge de signes, va quedar tercera amb una puntuació final de 89,7700 a 5,9005 de Rússia, que va guanyar amb solvència la competició amb 95,6705 i va revalidar l’or amb el qual continua dominant aquest esport.

La plata va ser per a les ucraïneses amb una nota de 92,3920, a 3,2785 de les russes.