Reial Madrid-Sevilla (2-2)

El Madrid també falla contra el Sevilla

  • L’equip de Zidane no va passar de l’empat, gràcies a un gol de Kroos al descompte 

  • El gol de la igualada sevillista va arribar en un penal, assenyalat amb el VAR, que va anul·lar una altra pena màxima a favor del Madrid

  • Els blancs perden l’opció de posar-se líders i es queden a dos punts del primer lloc de la Lliga

El Madrid també falla contra el Sevilla
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Després de moltes anades i vingudes, tenia el Madrid la possibilitat de posar-se líder d’una Lliga que l’empat entre Barça i Atlètic li va deixar amb safata, però no ho va aconseguir. No va passar de l’empat, després d’un embolic monumental contra el Sevilla, davant el qual va empatar al descompte després de patir i després d’una polèmica que va obrir la porta a la bogeria. 

Va arribar l’equip de Zidane a l’últim quart d’hora amb un empat que no li valia, acabat d’aconseguir. Llavors va arribar l’embolic: Tot va començar amb un atac massiu dels de Lopetegui, amb tants efectius que la jugada va acabar en un contraatac claríssim del Madrid en el qual Bono va fer caure Benzema per evitar el gol, l’àrbitre va xiular penal per als de Zidane, però va aparèixer el VAR per tornar a l’atac sevillista i revisar una mà de Militão, una d’aquestes que sembren la polèmica entre les erràtiques decisions arbitrals. El penal va canviar d’àrea i Rakitic va marcar per sepultar les esperances de lliga del Madrid. Això semblava, però els de Zidane no es van rendir i Kroos, ja al descompte, va intentar un xut que va rebotar en la defensa sevillista per acabar en un empat que deixa amb vida el Madrid, a dos punts de l’Atlètic.

L’última aparició pública dels blancs va ser a l’eliminació europea en mans del Chelsea i, a més d’una sensació d’abatiment generalitzada, va portar grans damnificats individuals entre els problemes físics de la plantilla: Ramos i Mendy es van quedar fora de la convocatòria, i Hazard de l’alineació per rebre el quart classificat de la Lliga. 

Comandament inicial sevillista

El Madrid va començar tancat al seu camp entre un domini absolut del rival, sense capacitat per pressionar, ni per robar pilotes. L’única opció madridista era córrer als espais i donar-li vida a un Benzema que, als deu minuts, ja va demostrar que continua pletòric amb un gol anul·lat per fora de joc. El davanter francès és el que aporta tota la clarividència en els atacs madridistes, creador i executor alhora del perill dels de Zidane. 

Quan l’equip de Lopetegui va baixar la intensitat i el Madrid va començar a respirar, va arribar el gol de Fernando en un centre defensat amb passivitat per la defensa blanca.

Empès per la necessitat, més que acompanyat per les cames, el Madrid se’n va anar a dalt i es va encomanar a Benzema, tot i que era el millor centrecampista del seu equip i també l’únic davanter. 

Domini frustrant

Notícies relacionades

Després del descans va ser l’equip de Zidane el que va tenir el domini territorial. Durant molts minuts, fins més enllà de l’hora de partit, el Madrid va ser una constant frustració a la recerca d’un gol, tot i que tenia el monopoli de la pilota. Va ser així fins a la primera aparició sevillista en atac, una ocasió que va desencadenar un intercanvi de cops en el qual el Madrid va trobar el camí del perill i es va desencadenar la bogeria. 

Va tenir Vinicius una d’aquestes ocasions que sembla impossible fallar, després d’una meravellosa i aïllada combinació entre Modric i Kroos, però va ser el preàmbul del gol d’Asensio, el premi a un Madrid sense capacitat per fer caure murs, sempre apostat per aprofitar quan l’enemic baixa les defenses de les portes, però no sempre funciona.