DESPRÉS DE SER CESSAT EN EL TOTTENHAM

Mourinho, nou entrenador de la Roma

  • El tècnic lusità troba nou equip dues setmanes després del seu acomiadament en el Tottenham

Mourinho, nou entrenador de la Roma
1
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts la Roma va anunciar el fitxatge del portuguès José Mourinho com a nou tècnic del primer equip a partir de la temporada 2021-2022, amb un contracte fins al 2024. 

«L’AS Roma s’alegra d’anunciar que José Mourinho serà el nou responsable tècnic del primer equip a partir del curs 2021-2022», afirma la nota oficial de la Roma. 

«Amb el tècnic es va arribar a un acord que el vincula a la Roma fins al 30 de juny del 2024», diu. 

Mourinho, de 58 anys, agafarà el timó de la Roma després de ser destituït el 19 d’abril passat com a tècnic del Tottenham Hotspur. 

«Dono les gràcies a la família Friedkin [propietària de la Roma] per haver-me escollit per a aquest gran club i permetre’m formar part de la seva visió. Després de parlar amb la propietat i [el director esportiu] Tiago Pinto, vaig entendre de forma immediata que alta que és l’ambició d’aquest club», va afirmar Mourinho en declaracions facilitades per la Roma. 

«La increïble passió dels aficionats de la Roma m’ha convençut a acceptar aquest càrrec i estic ansiós per començar la temporada que ve», va dir. 

Notícies relacionades

Mourinho va desitjar alhora sort al tècnic portuguès Paulo Fonseca, actual preparador del primer equip, per a la resta d’aquesta campanya. 

Dues vegades campió de la Lliga de Campions, amb el Porto i l’Inter de Milà, tres vegades campió de la Premier League amb el Chelsea, Mourinho torna a Itàlia, on va conquistar el triplet el 2010, al comandament de l’Inter.