IRA CONTRA ELS PROPIETARIS

Seguidors del Manchester United envaeixen Old Trafford en protesta per la Superlliga

Uns 200 fans van llançar bengales contra la llotja, en una acció contra els Glazer, amos del club dels diables vermells

Seguidors del Manchester United envaeixen Old Trafford en protesta per la Superlliga
1
Es llegeix en minuts

Uns 200 aficionats van envair aquest diumenge l’estadi Old Trafford com a protesta contra la família Glazer, els amos del Manchester United. 

L’incident s’ha produït a penes unes hores abans de la trobada entre el United i el Liverpool, en la qual si els ‘Diables Vermells’ perden el Manchester City es proclamarà matemàticament campió de la Premier League

Els aficionats van aconseguir entrar a l’estadi del United cap a les 13 hores, més de dues hores abans de l’inici del partit, i van llançar bengales contra la llotja.

«Glazer out»

Notícies relacionades

És la segona protesta d’aquest estil en contra dels Glazer, després que fa uns dies, amb motiu de l’anunci de la Superlliga, es personessin al camp d’entrenament i Ole Gunnar Solskjaer hagués de dissuadir-los perquè abandonessin les instal·lacions. 

Els aficionats ja han sigut expulsats de l’estadi i el partit hauria de disputar-se a l’hora que estava prevista. Però als afores de l’estadi els seguidors continuaven amuntegant-se reclamant la dimissió dels Glazer. «Glazer out», es llegia a diversos cartells.