CROTONE 0 – 2 INTER DE MILÀ

L’Inter compta les hores per destronar la Juventus

L’equip de Conte derrota el Crotone (0-2) i serà campió aquest mateix diumenge si l’Atalanta no venç a Sassuolo

L’Inter compta les hores per destronar la Juventus
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El final del regnat de la Juventus a Itàlia és ja qüestió d’hores. L’Inter de Milà s’ha imposat aquest dissabte al Crotone (0-2) i serà campió aquest mateix diumenge si l’Atalanta, segon classificat a 14 punts dels ‘neroazzurri’ amb cinc partits per disputar, no guanya a Sassuolo (8è).

Des del 2011, quan el Milan de Gattuso, Seedorf, Pato, Robinho, Ibrahimovic i ¡Dídac Vilà! es va proclamar campió, la Sèrie A no ha conegut cap altre campió que no sigui la ‘Vecchia Signora’. L’Inter, el segon club més premiat de la Sèrie A, havia conquerit l’‘Scudetto’ un any abans amb un altre equipàs dirigit per José Mourinho: Júlio César, Zanetti, Maicon, Lúcio, Stankovic, Sneijder, Cambiasso, Etoo, Milito... Des d’aquell any en què va fregar el sextet, l’Inter només ha guanyat una Copa.

Gols d’Eriksen i Achraf

Potser els nervis per acabar amb aquella dècada nefasta van tenallar el conjunt d’Antonio Conte, que contra un Crotone ja descendit matemàticament a la Sèrie B va necessitar 69 minuts per marcar. Després de sengles pilotes als pals de Lukaku i Lautaro, Eriksen, un dels fitxatges més decebedors de l’any a Europa, va obrir el marcador amb un cop amb la dreta. El danès acabava d’entrar al camp.

Notícies relacionades

Després que Lukaku veiés com li anul·laven un gol, l’exmadridista Achraf va sentenciar el xoc al minut 92 en un contraatac que va resoldre amb fredor, mà a mà davant el porter.

La lluita per la Champions

L’Inter serà campió aquest diumenge si no guanya l’Atalanta o sumant un punt en qualsevol dels quatre compromisos que li queden, el primer dels quals dissabte que ve a casa contra la Sampdoria. Per a l’equip de Bèrgam, en qualsevol cas, guanyar el Sassuolo és vital, no per l’‘Scudetto’, sinó per la renyidíssima baralla pels llocs de Champions. L’Atalanta és segon amb 68 punts, i el segueixen amb 66 Nàpols, Juventus i Milà. Un d’ells no jugarà la temporada vinent a la Lliga de Campions.