GUERRA EN EL FUTBOL

Un jutjat madrileny prohibeix mesures contra la Superlliga

El jutge veta «qualsevol mesura sancionadora o disciplinària contra els clubs participants, els seus jugadors i directius» que puguin prendre la UEFA, FIFA, Federacions i les Lligues nacionals

Un jutjat madrileny prohibeix mesures contra la Superlliga
1
Es llegeix en minuts

El Jutjat Mercantil 17 de Madrid ha adoptat aquest dimarts mesures cautelaríssimes per impedir qualsevol mesura que impedeixi la posada en marxa de la Superlliga que van anunciar ahir 12 clubs europeus amb Florentino Pérez al capdavant.

Després que l’European Superleague Company SL hagi sol·licitat mesures cautelars, el jutjat ha pres decisions per prohibir a la FIFA, la UEFA i a totes les seves Federacions o Lligues associades «adoptar qualsevol mesura que prohibeixi, restringeixi, limiti o condicioni de qualsevol manera la posada en marxa de la Superlliga».

Contra les amenaces de la UEFA

Notícies relacionades

El pronunciament judicial, sol·licitat per la Superlliga, dona suport als organitzadors i prohibeix que es prengui «qualsevol mesura sancionadora o disciplinària» contra dotze dels clubs més important d’Europa, entre els quals el Reial Madrid, el Barcelona i l’Atlètic de Madrid, també contra els seus jugadors i directius.

Les respostes no es van fer esperar i aquest dilluns, Aleksander Ceferin, president de la UEFA, va anunciar sancions al més aviat possible i que estudiaran la participació dels jugadors dels clubs implicats en la pròxima Eurocopa. «Imposarem totes les sancions que puguem al més aviat possible, treure’ls de totes les competicions i prohibir als jugadors participar en les nostres competicions», va dir Ceferin.