BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Nadal no es creuarà amb Rublev fins a la final a Barcelona

  • En el sorteig celebrat aquest dissabte, el tennista mallorquí i el rus, que el va eliminar a Montecarlo, han quedat separats al quadro, que ha aparellat Nadal en el seu debut amb el francès Mannarino o un jugador de la prèvia.

Nadal no es creuarà amb Rublev fins a la final a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Després de ser eliminat en els quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo, Rafael Nadal ja sap que no es creuarà de nou amb Andrey Rublev fins a una possible final del Barcelona Open Banc Sabadell que comença aquest dilluns. En el sorteig celebrat ahir per Zoom, amb problemes de connexió que van impedir seguir-lo en directe, el 12 vegades campió del torneig debutarà dimecres davant el guanyador del partit que disputarà el francès Adrien Mannarino davant un dels jugadors de la prèvia que es disputa aquest dissabte i diumenge en les pistes de l’RCT Barcelona.

Notícies relacionades

Nadal, primer cap de sèrie, tindrà al seu camí de la final com a possibles rivals en tercera ronda al japonès Kei Nishikori, doble campió del torneig, o el xilè Christian Garín. A quarts de final podria creuar-se amb el rus Karen Khatxanov o el belga David Goffin i després el semifinalista sortiria d’uns quarts de final que enfrontaran l’argentí Diego Schwartzman i el britànic Daniel Evans, botxí de Novak Djokovic a Montecarlo, o a l’altre quart que teòricament jugaran l’italià Fabio Fognini i Pablo Carreño.

A la part baixa del quadro els aparellaments teòrics de quarts de final enfrontarien Roberto Bautista contra l’italià Jannik Sinner; el rus Andrey Rublev amb el noruec Casper Ruud, semifinal aquest dissabte a Montecarlo; els canadencs Denis Shapovalov davant Felix Auger-Aliassime i l’australià Alex DeMIñaur davant el grec Stefanos Tsitsipas, segon cap de sèrie del torneig.