BAIXA A LA CHAMPIONS

Lewandowski estarà un mes de baixa

L’estrella del Bayern no podrà jugar davant el PSG després de lesionar-se en el partit que va enfrontar Polònia contra Andorra

Lewandowski estarà un mes de baixa
1
Es llegeix en minuts

Robert Lewandowski es perdrà els duels dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el París Saint-Germain per la lesió que es va fer en el partit que va enfrontar Polònia contra Andorra. Lewandowski té un «esquinç de lligaments al genoll dret» i estarà de baixa «unes quatre setmanes», va precisar el club. No serà, per tant, a l’important pols davant el PSG, l’anada del qual es juga el 7 d’abril a Munic i la tornada, a París el 13 del mateix mes.

Aquesta baixa suposa un dur cop per al Bayern, que perd la seva principal estrella per a aquesta eliminatòria, que mesura els dos equips que van disputar la final de la passada Champions, llavors amb victòria dels bavaresos per 1 a 0 a Lisboa.

Notícies relacionades

Lewandowski porta ja 35 gols a la Bundesliga i està a tot just cinc de batre el rècord de punts anotats en una mateixa temporada de la Lliga alemanya, que ostenta Gerg Müller amb els 40 que va aconseguir en la temporada 1971-1972.

La lesió del davanter polonès es va produir en el minut 63 del partit de la fase de classificació mundialista, que la seva selecció va guanyar per 3-0 diumenge davant Andorra, amb doblet del mateix Lewandowski.