JUVENTUS 0 – 1 BENEVENTO

Cristiano, de la celebració a la decepció

El davanter de la Juventus va rebre una samarreta que el proclamava ‘GOAT’ pels seus 770 gols abans de patir una dolorosa i inesperada derrota davant el modest Benevento

Cristiano, de la celebració a la decepció
2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

La celebració se li va entravessar a Cristiano Ronaldo. El davanter de la Juventus va rebre, abans d’enfrontar-se al Benevento, una samarreta commemorativa pels seus 770 gols que el proclamava com el G.O.A.T. (‘el més gran de tots els temps’, per les sigles en anglès), però després el partit se li va entravessar a la ‘Vecchia Signora’. El modest equip de la Campània va derrotar l’equip torinès (0-1), que es queda a 10 punts de l’Inter i té gairebé impossible el 10è ‘Scudetto’ consecutiu.

El davanter portuguès, de 36 anys, semblava haver-se tret l’espina de l’eliminació a la Champions amb el seu ’hat-trick’ perfecte al Cagliari la setmana passada, amb els quals, a més, va superar definitivament el rècord golejador de Pelé. Però l’alegria amb què va rebre la samarra commemorativa de la gesta de mans del president de la Juve, Andrea Agnelli, es va anar esfumant conforme rodava la pilota.

Inzaghi guanya la partida a Pirlo

Notícies relacionades

El Benevento, que per segona vegada en la seva història milita a la Serie A i lluita per eludir el descens, se li va entravessar al vigent campió. Filippo Inzaghi va guanyar la batalla de les banquetes al seu excompany Andrea Pirlo. Cristiano i Morata van poder avançar la Juve en la primera meitat, però l’únic gol del partit va néixer de les botes de l’exblaugrana Arthur Melo, que amb una temerària passada horizontal al costat de l’àrea va propiciar el gol de l’argentí Adolfo Gaich (m. 69). Cristiano i Danilo van tenir ocasions per empatar, però el Benevento va aconseguir una històrica victòria que l’allunya del descens.

Per a Pirlo, la derrota i els 10 punts de desavantatge amb 11 jornades pendents per disputar no canvien la missió de la Juve. «Hem de continuar creient en el títol i fer la nostra feina. El nostre objectiu no ha canviat». «La nostra mentalitat sí que ha de canviar, estem vestint una samarreta molt important que ha de ser honrada», va afegir. «Avui teníem l’obligació de jugar millor i, en lloc d’això, hem tingut un mal dia en termes d’actitud i algunes situacions tècniques». Entre elles la d’Arthur. «Va cometre un error poc habitual en ell, va ser estrany perquè no va veure el rival», va intentar explicar el tècnic. «Hauria sigut més fàcil passar darrere al porter, una passada horitzontal al costat de l’àrea gran és perillosa. Va ser un error per falta d’atenció i n’hem comès massa com aquests».