RUPTURA DEL LLIGAMENT ENCREUAT ANTERIOR

Dani Dujshebaev es perdrà els Jocs Olímpics de Tòquio per una greu lesió al genoll

  • L’internacional espanyol del Kielce estarà almenys nou mesos de baixa

  • El petit de la saga ja va ser operat de la mateixa lesió el 2019

Dani Dujshebaev es perdrà els Jocs Olímpics de Tòquio per una greu lesió al genoll
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’internacional espanyol Dani Dujshebaev, jugador del Kielce polonès, es perdrà els Jocs Olímpics de Tòquio com a conseqüència de la ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret que va patir dijous passat i que el mantindrà «almenys» nou mesos de baixa, segons va informar aquest dissabte el club.

«Dani té trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret, la mateixa cama on ja es va fer mal de manera semblant fa un any i mig», va assenyalar el fisioterapeuta del Kielce, Tomasz Mgliek, en declaracions a la pàgina web del club.

Dujshebaev es va lesionar als 19 minuts del partit de semifinals de la Copa de Polònia que va enfrontar dijous passat el Kielce amb el Wisla Plock al posar malament el peu després de rebre una empenta d’un rival per l’esquena. El lateral espanyol, que va haver de deixar la pista als braços de dos companys, es va sotmetre divendres a diverses proves que van confirmar la gravetat de la lesió.

«Ara Dani es prepara per viatjar dilluns a Madrid, on se sotmetrà a noves proves, per prendre una decisió definitiva sobre el tractament, perquè cal recordar que aquesta és la segona lesió d’aquest tipus al mateix genoll. Li portarà, almenys, nou mesos tornar al joc, perquè a causa del seu historial de lesions haurà d’anar molt amb compte», va explicar el fisioterapeuta del club polonès.

Dani Dushebaev, de 23 anys, ja va haver de ser operat el gener del 2019 de la ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret després de caure lesionat al Mundial d’Alemanya i Dinamarca, una lesió que el va obligar a passar sis mesos apartat de les pistes.

Notícies relacionades

«Avui em toca la part més difícil d’això, tornaré a estar apartat de les pistes per un llarg període, potser en el pitjor moment, però l’esport és així i només puc dir que tornaré», va assenyalar el mateix Dani Dujshebaev a través de les xarxes socials.

Una baixa que trastocarà els plans del seleccionador espanyol d’handbol Jordi Ribera, que comptava amb el petit dels germans Dujshebaev com un dels fixos a la llista de 14 jugadors que participaran aquest estiu als Jocs Olímpics de Tòquio.