ROBATORI I POSSIBLE SEGREST

Di María, substituït d’urgència després d’un assalt a casa seva

  • Diversos mitjans francesos asseguren que dos familiars del jugador que eren al domicili haurien sigut segrestats

  • Un altre futbolista del club parisenc, encara sense concretar, hauria patit el mateix episodi aquesta nit

Di María, substituït d’urgència després d’un assalt a casa seva
1
Es llegeix en minuts

Ángel di María i un altre jugador del PSG van patir robatoris als seus domicilis durant el partit que el seu equip disputava contra el Nantes, segons va confirmar el mateix club parisenc a mitjans francesos després que el futbolista argentí fos substituït urgentment durant el partit després d’una conversa entre Leonardo, director esportiu, i Mauricio Pochettino, l’entrenador, que va acompanyar el futbolista fins als vestidors en ple partit mentre li parlava a l’orella.

Notícies relacionades

Di María va ser estranyament substituït al cap d’una hora de joc del PSG-Nantes, amb el partit empatat (va acabar guanyant el Nantes per 1-2) i malgrat ser dels més destacats. Leonardo, director esportiu del club parisenc, va baixar de la llotja per la grada fins a poder parlar amb Mauricio Pochettino. Van mantenir una inusual conversa durant uns minuts i després l’entrenador va demanar el canvi. Pochettino va acompanyar Di María pel túnel dels vestidors, alguns mitjans francesos asseguren que amb el futbolista plorant, mentre Leonardo continuava parlant pel mòbil a la llotja amb gest preocupat.

El PSG va confirmar que es tractava d’«un afer personal greu» del jugador, i poc després va revelar que durant el partit s’havia produït un assalt a casa seva, en què segons diversos mitjans francesos, com ‘L’Équipe’ i RMC Sport, hi havia dos familiars del jugador que haurien sigut segrestats. El club va afegir que un altre jugador del club havia patit aquesta mateixa nit un episodi similar. Al febrer, el seu company Mauricio Icardi, també argentí, ja havia patit un assalt a casa seva.