REIAL MADRID

La interminable renovació, o no, de Sergio Ramos

«No puc dir res perquè no hi ha cap novetat», diu el capità del Madrid a tres mesos del final del seu contracte

La interminable renovació, o no, de Sergio Ramos
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Mai una renovació de Sergio Ramos amb el Reial Madrid s’ha dut a terme sense soroll mediàtic, sense intercanvi de filtracions contradictòries o sense acusacions velades de la cobdícia econòmica d’una banda i l’altra. La d’aquesta temporada té tots els elements clàssics però, a més, s’ha prolongat en el temps de manera exagerada. I d’acord amb les últimes declaracions del principal interessat, no sembla que s’hagi de resoldre aviat: «No puc dir res, no hi ha cap novetat», va dir ahir Sergio Ramos.  

Des que el contracte de Ramos amb el Madrid va entrar en fase terminal (acaba el 30 de juny i, des del gener, el futbolista és lliure per negociar el seu pròxim contracte amb qualsevol equip), no s’havien pronunciat cap dels dos implicats, només els seus tentacles mediàtics que diuen des del Madrid que hi ha una oferta que el jugador no accepta i, de part del capità, que espera aquesta mateixa oferta per renovar. I l’exposició pública a la qual es va sotmetre voluntàriament ahir el capità blanc no va aclarir res: «No puc dir res perquè no hi ha cap novetat. «Es genera expectació, però ningú té més inquietud que jo. En el moment en què hi hagi una cosa nova ho diré perquè la gent es quedi tranquil·la», va dir Ramos en una entrevista a través de la plataforma d’internet Twitch amb Ibai Llanos. 

A l’espera

La sensació que transmet Ramos és d’espera: a mig camí entre acceptar una oferta a la baixa del Madrid o intentar firmar un últim gran contracte que li asseguri els pròxims anys de carrera, que per a l’andalús encara són diversos: «Sento que em queden 4 o 5 anys al màxim nivell. Si el cap m’aguanta, puc arribar al Mundial del 2026», va augurar Ramos. 

El capità madridista no va tornar a tocar directament el tema, però va anar deixant molles de pa per marcar el camí: «M’agradaria anar-me’n com crec que em mereixo, per la porta gran. Tant de bo sigui d’aquí molts anys», va referenciar Ramos. 

Abans, el defensor madridista havia presentat en societat la segona temporada del documental que protagonitza (que s’emet a Amazon Prime a partir del 9 d’abril), però en la seva compareixença de premsa tampoc va deixar traslluir cap on es dirigeix el seu futur. 

Notícies relacionades

El que sí que va fer va ser obrir-li les portes del Madrid a Haaland, per davant de Mbappé, i dir que no aniria al Barça: «A Laporta li tinc un afecte especial, però hi ha coses que no les compren els diners. No hi ha cap opció, seria impossible», va dir, tot i que sí que rebria bé Messi al Madrid: «Li deixo casa meva unes setmanes si fa falta», va dir fent broma.

Mentrestant, el capità s’està acabat de recuperar d’una lesió de genoll que l’ha tingut un mes de baixa, ja entrena amb el grup i podrà tornar a jugar el cap de setmana a La Liga davant l’Elx. Serà el pas previ a tornar a jugar a la Lliga de Campions la setmana vinent en la tornada de vuitens de final davant l’Atalanta (amb 0-1 a favor dels blancs en l’anada).