Lliga de Campions

Un Sevilla de baixada persegueix una gesta a Dortmund

  • El conjunt andalús, en plena depressió, torna a enfrontar-se amb Haaland després del 2-3 de l’anada

  • La Juventus es conjura per remuntar a Torí després de caure 2-1 a Porto

Un Sevilla de baixada persegueix una gesta a Dortmund
1
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts es coneixeran els dos primers protagonistes dels quarts de la Champions. El Sevilla somia ser un d’ells, però el 2-3 de l’anada al Pizjuán posa costa amunt la missió en la visita al Borussia de Dortmund. La Juventus també haurà de remuntar a Torí després del 2-1 de Porto.

La tornada de vuitens no arriba en el millor moment per un Sevilla que es va quedar sense final de Copa contra el Barça i va perdre també a la Lliga a Elx. Lopetegui confia a reaccionar amb un bon partit a Alemanya abans del derbi de diumenge contra el Betis.

A la cita d’aquest dimarts no hi faltarà Haaland, el pitxitxi de la Champions amb vuit gols. Va rebre un cop contra el Bayern però estarà a l’onze d’Edin Terzic. «Serà difícil, però estem preparats per contrarestar la seva millor cara», va dir el tècnic alemany.

Cristiano, en conflictes

Notícies relacionades

A Itàlia, una Juve amb la Lliga gairebé impossible intentarà seguir amb vida a Europa. El gol de Chiesa a Portugal alimenta les esperances de remuntada de l’equip d’Andrea Pirlo, que quedaria molt tocat si cau eliminat.

Morata i Cristiano Ronaldo compartiran l’atac d’un equip que no guanya la Champions des del 1996. «Aquests són els partits de Cristiano. És com una final», va reconèixer Pirlo. L’astre lusità se les veurà amb un altre exmadridista: el veterà Pepe.