L’escàndol blaugrana

Koeman, sobre la detenció de Bartomeu: «Vaig estar fotut per ell. És una persona excepcional»

  • El tècnic del Barça elogia l’expresident, però assegura que l’escàndol fa malbé la imatge del club

  • El preparador apunta que es reunirà amb el nou president la setmana vinent recordant que té un any més de contracte

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’escàndol que colpeja el Barça també ha esquitxat la prèvia del partit transcendental contra el Sevilla. Ronald Koeman ha valorat la crisi institucional del club, que té com a principal inculpat Josep Maria Bartomeu, l’home que el va portar al club l’estiu passat.

«Vaig estar fotut perquè conec bé Bartomeu i Òscar Grau. Em sap greu per ells. Bartomeu sempre ha sigut per a mi una persona excepcional», ha apuntat el preparador holandès, que s’ha mogut durant la roda de premsa entre dues aigües: l’actualitat esportiva del seu equip i el tsunami que assola l’entorn.

El nou panorama

Koeman va iniciar la seva reflexió sobre el Barçagate reconeixent que malmet el prestigi de l’entitat, ja que les informacions han fet la volta al món. «Per a la imatge del club no és bo, cal esperar a veure el que passa. Només hem de concentrar-nos en la nostra feina: remuntar el partit. No es pot fer res però, una vegada més, no és bo per a la imatge del club».

«Jo no vaig dubtar a acceptar quan em van oferir venir. Sabia que era complicat, que el club perdria diners. La vida té alts i baixos, cal afrontar oportunitats i resoldre problemes»

Koeman, entrenador del Barça

Respecte al panorama que s’obrirà amb un nou mandatari, també ha sigut clar. «Primer he de parlar amb el president. Si no veig un futur important per a mi, tindrem un problema perquè tinc un any més de contracte», ha afegit Koeman, que no es penedeix del seu desembarcament a la banqueta del Camp Nou.

El nom de Xavi

Notícies relacionades

Tampoc s’ha inquietat per les contínues especulacions sobre l’arribada de Xavi Hernández. «No em preocupa. Tinc un contracte, quan se sàpiga qui és el president parlarem, m’ensenyarà el seu camí i ja està. Això serà la setmana vinent. El partit d’aquest dimecres és més important que el debat de les eleccions».

«Hi ha situacions a la vida en les quals no saps el que passarà el futur. Jo no vaig dubtar a acceptar quan em van oferir venir, sabia que era complicat, que el club perdria diners per la Covid. La vida té alts i baixos, cal afrontar oportunitats i resoldre problemes», ha afirmat Koeman, ressaltant que té «la mateixa motivació» que el primer dia. «A tots els clubs hi ha problemes, si no vull això, me’n vaig de festa o de vacances», ha acabat.