PARTIT DE DILLUNS

El Madrid persegueix mantenir la seva bona ratxa davant la Reial Societat

  • L’equip de Zidane porta un febrer immaculat amb quatre victòries

  • El pròxim cap de setmana visita l’Atlètic en un dia clau per La Liga

El Madrid persegueix mantenir la seva bona ratxa davant la Reial Societat
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Després d’haver encadenat quatre victòries de Lliga seguides malgrat la plaga de baixes, el Reial Madrid rep aquest dilluns la Reial Societat (21 h) amb la idea de prolongar la seva bona ratxa i mantenir la pressió sobre el líder de Lliga a una setmana d’un derbi de la capital transcendental per al títol.

Zidane, que ha hagut de torejar nou baixes, recupera per avui Fede Valverde, Marcelo, Rodrygo i Odriozola. Cap apunta a titular, però han entrat en una convocatòria que ja no està tan poblada de jugadors del filial. Entre les bones notícies del mes de febrer immaculat, la bona actuació d’Isco davant l’Atalanta li obre les portes d’una nova titularitat per davant de Mariano.

Pròximes altes

Notícies relacionades

De cara al derbi davant l’Atlètic també podria tornar un Hazard que aspira a incorporar-se als entrenaments grupals la setmana vinent. El que té més opcions de tornar per jugar al Metropolitano és Benzema.

Sergio Ramos i Carvajal són els que continuen de baixa, tot i que el capità treballa per estar disponible en la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions davant l’Atalanta, el 16 de març. Això sí, Ramos encara no ha renovat: «És increïble, tio. ¿Què vols que digui?. Repetiré el mateix: jo vull que s’arregli al més aviat possible», va dir Zidane.