LÍDERS DEL TORNEIG

Gal·les guanya la Triple Corona del Sis Nacions

El França-Escòcia s’ha hagut d’ajornar a causa de 17 casos de Covid a la selecció ‘bleu’

Gal·les guanya la Triple Corona del Sis Nacions
1
Es llegeix en minuts

Gal·les, amb la seva victòria d’aquest dissabte davant Anglaterra a Cardiff (40-24), va presentar una sòlida candidatura al títol del Sis Nacions de rugbi, deixant sense cap possibilitat el seu rival, mentre que Irlanda va aconseguir la seva primera victòria a la present edició del torneig al guanyar Itàlia (48-10).

L’altre partit d’aquesta tercera jornada, que diumenge havia d’enfrontar a Saint Denis, a la perifèria de París, França i Escòcia, va ser ajornat, probablement fins a finals de març, a causa de 17 casos (12 jugadors i 5 membres de l’equip tècnic) de Covid-19 a la selecció francesa des del 16 de febrer.

Líders amb 14 punts

Gal·les manté intactes les seves possibilitats de sumar el Grand Slam i alhora es va emportar la Triple Corona, el títol honorífic que es concedeix a un equip quan derrota els altres tres rivals de les illes Britàniques en una mateixa edició del Sis Nacions, el que ha aconseguit al vèncer Irlanda (21-16), Escòcia (25-24) i ara Anglaterra.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Irlanda es va imposar amb facilitat a Itàlia per 48-10, a Roma, aconseguint la seva primera victòria al torneig i fent alhora que els ‘azzurri’ patissin la trentena derrota consecutiva a la competició.

Després de la tercera jornada, Gal·les lidera amb 14 punts en tres partits, seguida de França amb 9 en dos, Irlanda amb 7, Anglaterra amb 6, Escòcia amb 5 (i també dos partits) i Itàlia amb 0. Tot fa pensar que el duel del 20 de març a París entre França i Gal·les serà decisiu.

Temes:

Rugbi