GETAFE 3 – 0 VALÈNCIA

Gabriel Paulista esclafeix a plorar en plena entrevista davant la decadència del València

El jugador brasiler, un dels referents que li queden a l’equip, no va poder contenir les llàgrimes al parlar de la decadència del club

Gabriel Paulista esclafeix a plorar en plena entrevista davant la decadència del València
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El València no acaba d’aixecar cap. La victòria contra el Celta li va donar un respir la setmana passada, però el conjunt continua sense poder enllaçar dos triomfs i el descens continua sent un perill real per a un gran de la Lliga. Després de caure derrotat aquest dissabte a Getafe (3-0, Arambarri, Mata i Aleñà), Gabriel Paulista ha demostrat la tensió que es viu al club i s’ha ensorrat a l’entrevista postpartit, en què no ha pogut evitar les llàgrimes a l’analitzar la situació de l’equip.

El brasiler és un jugador d’aparença dura, un central d’enorme planta, guerrer i que no esquiva la lluita, sovint un imam per als cops. Però la simple pregunta d’una periodista l’ha desarmat, alhora que deixava clar l’amor pels colors d’un jugador que compleix la seva quarta temporada a Mestalla, on ja és un dels veterans.

Notícies relacionades

«Fa poc es barallava per la Champions, ara es baralla per no descendir. ¿Un com porta això?». La pregunta va portar el jugador a la lona. «És fotut escoltar això, saps?», és el primer que ha dit el central. «Un club tan gran com el València i escoltar això...», afegia amb veu tremolosa mentre se li aigualia la mirada. «Però hem de tirar això endavant. Ens queden molts partits i millorarem i portarem el València on es mereix».

En un club que sovint sembla haver perdut el rumb sota la direcció de Peter Lim i que es va quedant sense referents després de sortides com les de Parejo i Rodrigo Moreno. Paulista, des d’aquesta temporada un dels capitans de l’equip, és un dels fars per a l’afició (al costat de Soler i Gayà) per la seva entrega a cada partit. Sense anar més lluny, aquesta temporada va estar un mes de baixa després de trencar-se diverses vèrtebres en un xoc amb Lucas Ocampos, del Sevilla, i fa un mes va renovar fins al 2024.