ARSENAL 0 - 1 MANCHESTER CITY

L’Arsenal tampoc pot frenar la ratxa triomfal del City

  • Amb un gol de Sterling als dos minuts n’hi ha prou per batre uns ‘gunners’ que s’allunyen d’Europa

  • El Tottenham torna a perdre i només suma 3 dels últims 18 punts possibles

L’Arsenal tampoc pot frenar la ratxa triomfal del City
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Un gol de cap de Raheem Sterling als dos minuts ha donat aquest diumenge al Manchester City la seva 18a victòria consecutiva, aquesta vegada en la seva visita a l’Arsenal, i li permet mantenir els 10 punts d’avantatge sobre el segon classificat. Els ‘gunners’ han resistit sense encaixar més gols, però la seva inferioritat ha quedat patent i continuen allunyant-se de la zona europea (10è) mentre els pupils de Pep Guardiola són cada vegada més a prop de recuperar la corona.

De Bruyne va tornar a la titularitat una vegada superada la seva lesió i la seva química amb els Mahrez, Bernardo Silva, Sterling i Gündogan ha sigut la de sempre. No hi ha hagut més gols, però la fermesa defensiva ha sigut tal que la victòria mai ha perillat.

Mourinho, en hores baixes

Pitjor ho està passant el Tottenham de José Mourinho, que després de perdre amb el West Ham (2-1) porta 3 punts de 18 possibles. Bale ha sortit en la segona meitat i ha donat una assistència de gol i ha enviat una pilota al travesser, però no ha evitat la derrota, que deixa els ‘spurs’ novens, a 9 punts de la Champions.

Notícies relacionades

«Els resultats són una conseqüència de múltiples situacions. Els meus mètodes i els del meu ‘staff’ són incomparables. No sé a què us referiu amb crisi. Si la crisi és frustració i tristesa al vestuari, sí que crec que estem en una i crec que tots ho mostrem. Però quan un equip lluita de la manera que ho hem fet per intentar aconseguir un resultat diferent no es pot parlar d’una crisi del grup. Jo diria que això és una mala ratxa de resultats», ha explicat el tècnic portuguès

‘Mou’ també ha parlat de Bale, que havia criticat recentment: «Ningú pot dubtar de la seva qualitat. Una altra cosa és si parlem de la seva capacitat per jugar tres partits en una setmana. Aquesta és una altra història. Hem de treure el millor d’ell. L’altre dia li vam donar 65 minuts, no 90. Si avui el posem d’inici és massa per a ell, és un risc. Ha de tenir confiança».