Recepció institucional

La selecció d’handbol porta el seu bronze mundialista al COE i al CSD

«Els Jocs són ara un repte gran per a nosaltres», assegura el seleccionador Jordi Ribera

La selecció d’handbol porta el seu bronze mundialista al COE i al CSD
1
Es llegeix en minuts

 

El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes; la presidenta del Consell Superior d’Esports (CSD), Irene Lozano, i el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, han expressat el seu «orgull» pel bronze aconseguit per la selecció espanyola d’handbol, els ‘Hispanos’, al recent Campionat del món d’Egipte.

«Sou excel·lents, un equip, una combinació de talent individual, però també de saber jugar junts i això és un exemple per a la societat», ha comentat el ministre d’Esport, José Manuel Rodriguez Uribes a l’acte realitzat a la seu del COE.

Alejandro Blanco, president del COE, ha reconegut a Jordi Ribera i Raúl Entrerríos que era impossible expressar amb paraules el que sent. «Sou representants del millor de l’esport espanyol. Hem de destacar aquest cicle, amb nombrosos èxits i per aquesta sensació que, si competiu, guanyareu. Sou un equip amb un ADN guanyador», ha dit.

Al terme de la recepció al COE, els ‘Hispanos’ s’han traslladat al Consell Superior d’Esports, on els ha felicitat la seva presidenta, Irene Lozano. «Orgull, orgull i orgull, això és el que ens heu fet sentir tots els dies, no només el que vau guanyar la medalla de bronze; hem sentit i viscut amb vosaltres cada victòria i cada baralla; no és el que heu guanyat és com ho heu guanyat i disputat», va comentar.

Contra Tòquio 2020

Notícies relacionades

El seleccionador espanyol, Jordi Ribera, ha assegurat que «l’equip ha demostrat que, independentment dels jugadors que hi hagi en cada moment, surt a guanyar». «Els Jocs Olímpics són el repte esportiu més gran que es pot tenir, i per a nosaltres evidentment que és un repte gran», va confessar.

El capità, Raúl Entrerríos, feia referència a l’escenari de seguretat sanitària que s’han trobat allà a Egipte. «Valorem molt haver competit; tot l’extraesportiu allà va quedar a una banda, ens vam centrar a competir, que és el que millor sabem fer», va reivindicar.