Lliga francesa

Pochettino: «El PSG sempre ha tingut un lloc al meu cor»

  • El tècnic argentí firma amb el club francès fins al 2022 més un any opcional

  • Al-Khelaïfi el considera l’entrenador ideal per complir el seu somni de conquistar la Champions

  • El ‘Xèrif’, de 48 anys, assegura que torna a París amb «molta ambició i humilitat»

Pochettino: «El PSG sempre ha tingut un lloc al meu cor»
2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’anunci oficial va tardar a arribar, però finalment es va produir. El PSG ha confirmat aquest dissabte la contractació de Mauricio Pochettino com a nou tècnic d’un club en el qual ja va jugar entre el 2001 i el 2003. Llavors va arribar a portar el braçalet de capità. Ara substitueix Thomas Tuchel per pilotar un ambiciós projecte que té com a gran objectiu la conquesta de la Champions, el gran somni del xeic Nasser al-Khelaïfi.

El PSG és el quart club del preparador argentí en la seva trajectòria a les banquetes després de l’Espanyol (2009-12), el Southampton (2013-14) i el Tottenham (2014-19). La final de la Champions perduda davant el Liverpool l’any passat és el seu millor resultat. Mesos després, el novembre del 2019, va ser acomiadat als ‘spurs’. 

«Meravellosos records»

«Estic molt content. Agraeixo als dirigents la seva confiança. El PSG sempre ha tingut un lloc especial al meu cor. Guardo meravellosos records, especialment de l’ambient únic del Parc dels Prínceps», ha dit aquest dissabte l’argentí, que firma fins al 30 de juny del 2022 més un any opcional. «Tornada amb molta ambició i humilitat. Aquest equip té un potencial fantàstic. Faré el possible per obtenir els millors resultats».

«Aquest club sempre ha sigut la casa de Pochettino. Estic segur que farà disfrutar la nostra afició»

Al-Khelaïfi, amo del PSG

Notícies relacionades

El xèrif dirigirà aquest diumenge el seu primer entrenament i debutarà dimecres a la Ligue 1 davant el Saint Etienne. El 13 de gener tindrà l’ocasió de guanyar el primer títol de la seva carrera com a tècnic en el duel de la Supercopa francesa contra el Marsella a Lens. El primer examen seriós arribarà el 16 de febrer amb l’anada dels vuitens de la Champions davant el Barça al Camp Nou.

Identitat de joc

«Farem el possible per donar-li al nostre equip aquesta identitat de joc combativa i ofensiva que sempre han estimat els aficionats parisencs», va prometre el tècnic. «Pochettino encaixa perfectament amb les nostres ambicions. Aquest club sempre ha sigut casa seva i estic segur que farà disfrutar l’afició», va concloure Al-Khelaïfi.  

Temes:

PSG