TAULES EN EL DERBI SEVILLÀ

Un apagat Sevilla treu un punt davant un Betis superior

  • El conjunt verd-i-blanc va dominar el derbi, però Bono va aturar a Fekir el penal que suposava la remuntada (1-1)

  • El submarí groc d’Emery derrota el Llevant (2-1) i puja a la quarta plaça a costa dels sevillans

Un apagat Sevilla treu un punt davant un Betis superior
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Betis arribava al derbi amb baixes, dubtes i urgències que el convertien en víctima, però el conjunt verd-i-blanc va acabar lamentant aquest dissabte que un gris Sevilla marxés del Villamarín amb un punt (1-1). L’equip de Manuel Pellegrini va ser clarament superior, i tot i que va començar perdent, va poder guanyar si Fekir no hagués fallat un penal que va aturar Bono.

La diferència en la classificació no es va veure sobre la gespa. El Betis, malgrat les baixes per Covid de Joaquín, Guardado i Montoya conegudes divendres a la nit, va dominar des del principi, amb Canales liderant la nau i el mexicà Lainez generant perill entre línies. Però no va materialitzar les ocasions i tot just començar la segona meitat va arribar el clàssic error de la defensa bètica: un mal rebuig de Mandi que va acabar amb un gol de Suso.

Notícies relacionades

Canales va empatar de seguida després d’un penal de Diego Carlos sobre Loren, i tot i que el Sevilla va continuar pressionant durant un tram de partit va acabar donant per bo l’empat. Sobretot després de Bono li aturés la pena màxima a Fekir, a qui Acuña va fer caure a terra i va demanar llançar-la.

Kubo demana sortir del Vila-real

La punxada del Sevilla la va aprofitar el Vila-real per colar-se en llocs de Champions al derrotar amb alguns problemes el Llevant. Fer Niño va avançar el submarí groc en la primera meitat i Gerard Moreno semblava sentenciar en la segona, però l’entrada de Morales i De Frutos va donar un altre aire al Llevant, que va retallar distàncies amb un gol de Sergio Léon (el primer en un any i mig) i va pressionar fins al final buscant un empat que no va arribar. Unai Emery va reconèixer després del partit que Kubo busca una sortida en el mercat d’hivern davant l’absència d’oportunitats a Vila-real, on està cedit pel Reial Madrid. Una possible destinació és el Getafe.