ABSÈNCIA DESTACADA

Sergio García dona positiu en coronavirus i es perd el Masters d'Augusta

«L'important és que la meva família i jo ens trobem bé; tornarem més forts», assegura

golf-sergio-garca

golf-sergio-garca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els organitzadors del  Masters d'Augusta, que comença el pròxim dijous, han anunciat aquest dilluns la  baixa de l'espanyol Sergio García  en el torneig que va guanyar el 2017 a l'haver donat  positiu en un test de coronavirus.

«Sergio García ha informat l'Augusta National Golf Club que no participarà en el Masters del 2020 perquè ha donat positiu en Covid-19 en una anàlisi», han dit des del torneig.

Ratxa truncada

Notícies relacionades

El golfista també ho ha confirmat en les xarxes socials. «Després de  21 anys sense perdre'm cap major, desafortunadament em perdré el Masters aquesta setmana. L'important és que  la meva família i jo ens trobem bé.  Tornarem més forts que abans i el pròxim abril intentarem aconseguir la segona jaqueta verda», ha assegurat a Twitter.

 «Dissabte a la nit al tornar del  Houston, vaig començar a notar  picor de coll i una mica de tos.  Aquests símptomes van continuar amb mi diumenge, i per això vaig decidir fer-me la prova de la Covid-19, igual que la meva dona, l' Ángela. Afortunadament,  ella va donar negatiu,  però jo, no», ha afegit García.