L'equip de Francisco va patir tres expulsions en un polèmic duel (0-0)

giron-ber

giron-ber

1
Tatiana Pérez

El Girona es va imposar a tots els obstacles. I pagant cares les expulsions. Ahir a la nit a Almeria va ser la tercera vegada des que va començar la temporada que els de Francisco es queden amb deu jugadors en la primera part i, si d’entrada el partit ja era de màxima exigència, l’esforç va haver de ser encara més gran.

L’expulsió de Ramalho en el minut 28 amb vermella directa, després de la correcció del VAR, va desemmascarar el perill dels andalusos. Per si no fos prou, Cristóforo Monchu van veure dues vermelles més en el segon temps, obligant els catalans a resistir amb vuit per deixar la porteria a zero i sumar un heroic empat.

Intervenció del VAR

L’expulsió de Ramalho a la mitja hora va ser transcendental. El VAR va intervenir per rectificar la decisió de l’àrbitre que en un primer moment li havia ensenyat targeta groga per tallar un contraatac a SadiqArcediano Monescillo la va canviar per vermella. Quedant-se el Girona amb deu, els de José Gomes van aprofitar per atacar encara més. Sadiq, Carvalho rebent una centrada del gironí Ivan BalliuMorlanes van tenir ocasions.

El Girona va firmar un èpic acte de resistència en el segon temps, més encara amb la rigorosa expulsió de Cristóforo amb vermella directa (m. 78) i poc després la de Monchu, claríssima, per una entrada incomprensible a Balliu. L’esforç de l’equip va ser majúscul per mantenir el 0-0 al marcador. L’Almeria, negat, va assetjar la porteria de Juan Carlos, sense obtenir el gol, i el Girona va tornar trencat però amb un punt més.

FICHA TÈCNICA

Almeria: Makaridze; Akieme, Conca, Maras (Ramazan, m. 83), Balliu, Samu (Lazo, m. 44), Morlanes, Carvalho, Villalba (Villar, m. 60), Corpas (Mendes, m. 83) i Sadiq.

Girona: Juan Carlos; Calavera, Ramalho (Santi Bueno, m. 46), Bernardo, Luna, Cristóforo, Gumbau, Monchu, Aday, Bárcenas (Valery, m. 61) i Sylla (Bustos, m. 73).

Gols: No n’hi va haver