L'IMPACTE DE LA PANDÈMIA

Suspeses les competicions europees d'hoquei patins fins al 31 de desembre

La situació sanitària obliga a ajornar els tres tornejos més importants, que havien de començar dissabte que ve

lmendiola55648320 fc barcelona vs noia freixenet  hockey patines  foto  javi f201029132936

lmendiola55648320 fc barcelona vs noia freixenet hockey patines foto javi f201029132936 / JAVI FERRANDIZ

1
Es llegeix en minuts

La WSEurope Rink Hockey, el màxim organisme de l’hoquei europeu, ha comunicat que suspèn l’Eurolliga masculina, l’Eurolliga femenina i la WSEurope Cup fins al 31 de desembre que ve. La situació actual d’emergència sanitària provocada per la Covid-19 ha obligat a prendre aquesta decisió en vista de l’auge de la pandèmia, que està afectant la majoria dels països participants en el torneig. La WSEurope RH ha decidit ajornar les competicions continentals seguint les directrius sanitàries europees, sempre prioritzant la salut dels esportistes.

Notícies relacionades

Les tres competicions més importants d’Europa havien de començar el dissabte 7 de novembre. Els equips espanyols afectats han sigut el Barça, el Deportivo Liceo, el Reus Deportiu Miró i el CE Noia Freixenet, a l’Eurolliga masculina; el Magic Studio CP Manlleu, el Generali HC Palau de Plegamans, el CP Voltregà Stern-Motor, el Cerdanyola CH i el Telecable HC, a l’Eurolliga femenina, i el Lleida Llista Blava, el Garatge Plana Girona, el CH Recam Làser CH Caldes, el CP Calafell Tot L’Any i l’Igualada Rigat HC, a la WSEurope Cup.

El comitè europeu treballarà per dissenyar un nou sistema de competició i es reunirà telemàticament amb els clubs i federacions per prendre una decisió favorable per a totes les parts.