L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

De Tomás: «Mai he dit que me'n volgués anar de l'Espanyol»

El davanter periquito reconeix el seu baix rendiment després del confinament i assegura que el seu compromís és màxim

rpaniagua55352998 barcelona  spain   october 10  raul de tomas of rcd espanyol201010183438

rpaniagua55352998 barcelona spain october 10 raul de tomas of rcd espanyol201010183438 / Quality Sport Images

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Després de moltes setmanes d’incertesa, el tancament del mercat va comportar una bona notícia per a l’EspanyolRaúl de Tomás segueix a l’equip periquito i ha de ser el far que guiï els blanc-i-blaus cap a Primera. Els seus gols ja estan sent fonamentals, començant pel de dissabte passat contra l’Alcorcón.

Hi havia ganes d’escoltar RDT després de tants rumors i el punta va voler enviar un missatge a l’afició en la seva primera compareixença davant els mitjans del curs. «El missatge és clar: soc molt feliç a l’Espanyol, el meu compromís és màxim. S’han dit coses que eren certes i d’altres que no. Tant de bo puguem aconseguir els objectius que ens hem marcat, a nivell individual i de grup», va proclamar el davanter.

«No puc evitar que parlin de mi»

De Tomás va deixar clares les seves intencions. «Mai he dit que volgués marxar, no he fet cap roda roda de premsa ni he dit res a les xarxes socials. He estat al marge de tot el que s’ha comentat. No puc evitar que la gent parli de mi, afrontaré l’any amb les mateixes ganes de sempre», va afegir el madrileny.

 Un golejador de 20 milions d’euros suposa un plus evident en la categoria. L’Espanyol sap que podrà comptar amb la seva estrella almenys fins al gener. En el mercat d’hivern potser tornen els rumors d’una possible sortida. «Si sabés què passarà d’aquí tres mesos tindria poders, el que hagi de ser serà, la gent ha d’estar tranquil·la, vull fer gols. Soc de l’Espanyol i ho donaré tot», va insistir RDT.

Elogis al tècnic

Notícies relacionades

L’exjugador del Benfica va destacar la gran tasca de Vicente Moreno. «Els canvis de vegades són bons. Vicente és un grandíssim entrenador, ens ajudarà moltíssim, hem agafat la seva idea des de l’inici. Estem a mort amb ell», va valorar RDT, que es s’enfrontarà en el pròxim duel amb el Rayo, un altre dels seus exequips. «El partit de Vallecas és especial, tinc una motivació extra, vaig viure dos anys molt bons allà. Tinc molt de carinyo al Rayo».

L’estrella blanc-i-blava va reconèixer el seu baix rendiment en el tram final del campionat passat i promet una reacció. «Després de la quarantena no vaig estar al 100%, vaig tenir problemes físics que em van limitar per fer el futbol que jo sé. Ho deixaré tot al camp per canviar aquesta sensació. Cal pujar a Primera sigui com sigui i he de fer un pas més, no tinc problemes per assumir que he de ser un referent», va concloure.

Temes:

Espanyol