Un golàs del davanter tomba l'Alcorcón i col·loca els periquitos com a líders provisionals

rpaniagua55352998 barcelona  spain   october 10  raul de tomas of rcd espanyol201010183438

rpaniagua55352998 barcelona spain october 10 raul de tomas of rcd espanyol201010183438 / Quality Sport Images

2

L' Espanyol  té una  missió  i està disposat a complir-la com sigui. De moment,  l'objectiu de l' ascens directe  progressa adequadament. Serà un  camí dur,  però sempre és bo començar amb bones sensacions. Amb  eficàcia i sense ornaments,  l'equip periquito es va instal·lar dalt de la taula des de l'estrena i no està disposat a estimbar-se. Aquest dissabte va tombar l' Alcorcón  a Cornellà (1-0) amb un magnífic gol de  Raúl de Tomas.

L'equip blanc-i-blau és el  líder provisional  de la categoria. Amb quatre victòries, un empat, set gols a favor i cap en contra, l'Espanyol basa el seu èxit en la  practicitat i solvència.  Invicte i imbatut (Diego López  segueix tancant amb clau), seguirà primer si l' Sporting de David Gallego  no venç aquest diumenge a  Oviedo  en el derbi asturià i el  Fuenlabrada  no goleja el Castelló.

Parada providencial

L'Alcorcón va plantar cara en tot moment, però només va tenir una ocasió clara, una rematada de l'exblanc-i-blau  Marc Gual , que va desbaratar el veterà porter gallec (m. 69). Fins aleshores, el bloc català havia mantingut el control del xoc esperant amb calma el seu moment.

Va poder arribar amb una oportunitat de  Raúl de Tomás,  que va topar amb el porter després d'un corner pentinat per  Cabrera  i  Dídac  (m. 19). També  Wu Lei  va acariciar el gol amb un cop de cap, mentre  Dani Jiménez tornava a impedir el gol de RDT a 10 minuts del descans.

No desfalleció el Espanyol, que fue madurando la situación hasta la aparició letal  de la seva estrella. De Tomás va controlar a l'àrea i es va fabricar el gol del triomf amb mestria. Tenir un davanter de  20 milions  a Segona és un luxe que cal explotar. La seva fantàstica acció va tornar a brindar tres punts.

ESPANYOL 1; ALCORCÓN 0

Espanyol: Diego López; Miguelón (Óscar Gil, m. 65), Calero, Cabrera, Dídac; Darder, David López, Fran Mérida (Vadillo, m.73), Vargas (Campuzano, m. 73); Wu Lei (Melamed, m.46) i De Tomás (Pol Lozano, m. 83).

Alcorcón: Dani; Laure (Víctor García, m.62), Castro, David Fernández, José Carlos, Gorostidi (Flames, m. 86), Boateng (Gual, m. 62), Juanma (Arribas, m.80), Hugo Fraile, Sosa (Ernesto, m. 80) i Barbero.

Gols: 1-0 (m. 75), De Tomás.