HEGEMONIA TRUNCADA

L'Atlètic Barceloneta cau derrotat 3 anys i 4 mesos després

El CN Sabadell supera en semifinals de la Supercopa el conjunt mariner i s'enfrontarà al CN Barcelona

L'Astralpool Sabadell jugarà a casa la final femenina davant el vigent campió, el CN Mataró

sabadell

sabadell

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El CN Sabadell ha donat la campanada aquest dissabte en les semifinals de la Supercopa masculina de waterpolo a l’eliminar en la tanda de penals l’hegemònic Atlètic Barceloneta per 17-16 (11-11 al final del temps reglamentari) amb un penal parat per Edu Lorrio a Felipe Perrone i el posterior anotat per l’egarenc Bernat Sanahuja. El Barceloneta no perdia un partit oficial a Espanya des de maig del 2017, fa 3 anys, 4 mesos i 20 dies. Els vallesans es mesuraran a la final amb el CN Barcelona, que va derrotar el CN Terrassa per 8-9 amb un gol final d’Adrià Delgado.

Va ocórrer el 18 de maig del 2017, en el segon partit de ‘play-off’ pel títol de Lliga. Llavors l’Atlètic Barceloneta havia guanyat el primer enfrontament i amb una piscina de Can Llong a vessar el Sabadell, llavors entrenat per Chava Gómez, va vèncer en la segona trobada el Barceloneta per 13-12. El tercer partit de la final acabaria amb victòria del quadro mariner, que es va emportar la Lliga.

1.241 dies d’hegemonia

Així, l’equip de Chus Martín ha encadenat 1.241 dies sense perdre un partit entre la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa. De fet en aquesta dècada prodigiosa han guanyat totes les Lligues de la dècada i no perden una Copa del Rei des del 2012, quan van cedir davant el Sabadell, llavors dirigit per Gaby Hernández, a la piscina del CN Sant Andreu. També havien aconseguit de manera consecutiva, les últimes sis Supercopes, l’última davant el Mediterrani, la temporada passada. 

Notícies relacionades

Els pocs espectadors que van poder veure el partit a la piscina sabadellenca de Can Llong van vibrar veient el seu equip tutejant el campió de les últimes sis edicions. El Sabadell, amb els fitxatges de Bernat Sanahuja i Nemanja Ubovic, ha fet un salt de qualitat i el Barceloneta, en una temporada en què aspira de nou a la ‘Champions’, no va tenir el seu millor dia.

Sabadell-Mataró, final femenina

En categoria femenina, l’Astralpool Sabadell  es va guanyar el passi a la seva 12a final de la Supercopa d’Espanya al derrotar per 13-10 la CE Mediterrani en un partit en el qual van brillar Judith Forca (5 gols) i Maartje Keuning (3 gols). Les vallesanes s’enfrontaran al vigent campió, el CN Mataró, que es va imposar per 15-10 a un renovat Sant Andreu.

Temes:

Waterpolo