LA SEGONA JORNADA DE LA SEGONA DIVISIÓ

Vicente Moreno vol confirmar davant el Mallorca el seu bon inici en l'Espanyol

L'entrenador periquito confia a ratificar davant el seu exequip les sensacions ofertes en l'estrena

El quadro balear viatja sense el seu pitxitxi Budimir, que vol forçar la seva sortida

rpaniagua54876263 grafcat1113  cornella  barcelona   09 02 2020   el entrenado200911175350

rpaniagua54876263 grafcat1113 cornella barcelona 09 02 2020 el entrenado200911175350 / G Loinaz

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Vicente Moreno vol confirmar aquest diumenge davant el Mallorca el seu bon inici amb l’Espanyol (16.00 hores/Movistar). El tècnic s’enfrontarà per primera vegada al que va ser el seu equip les tres últimes temporades amb la intenció de ratificar les bones sensacions ofertes en el seu debut davant l’Albacete.

Malgrat que la seva accidentada sortida va deixar un regust amarg, Moreno ha reconegut que serà un partit especial per a ell. Va agafar el Mallorca en Segona B i el va pujar a Primera i, malgrat comptar amb pocs elements el curs passat, va aconseguir postergar el descens fins a la penúltima jornada. Ara, en canvi, sap que té a les seves mans la plantilla més potent de la categoria i és el gran favorit per tornar a Primera.

Un repte a què també aspira el seu antic club, malgrat que de moment no hagi començat amb tan bon peu. Mentre que el quadro periquito es va exhibir en la seva tornada, 27 anys després, a Segona escombrant l’Albacete (3-0), els balears van aterrar en la nova categoria perdent a casa davant el Rayo Vallecano (0-1). L’ambient al vestidor està enrarit: el nou entrenador, Luis García, no va dubtar a assenyalar que al seu conjunt «li va faltar fe» per remuntar en l’estrena i no s’ha emportat a Cornellà Ante Budimir. El pitxitxi mallorquí la temporada passada està a desgrat i vol forçar la seva sortida.

Per la seva banda, Moreno podria donar continuïtat a l’onze que tan bon rendiment li va donar en la primera jornada, amb el dubte de si Dídac Vilà es manté en el lateral esquerre una vegada que Pedrosa s’ha recuperat dels problemes físics al bíceps femoral de la cama esquerra que li van impedir estar disponible per al debut oficial i els amistosos contra el Cadis, el Màlaga i l’Almeria.

Espanyol: Diego López; Miguelón, Cabrera, Calero, Dídac Vilà; Melendo, David López, Fran Mérida, Embarba; De Tomás, Wu Lei. 

Mallorca: Reina; Joan Sastre, Valjent, Raíllo, Oliván; Dani Rodríguez, Baba, Salva Sevilla, Lago Junior; Stoichkov, Alegría.

Àrbitre: Arcediano Monescillo (Comitè castellà manxec).

Notícies relacionades

Estadi: RCDE Stadium Cornellà

Hora: 16.00 hores (Movistar)

Temes:

Espanyol