LLIGA DE CAMPIONS

De Jong: «M'és igual qui és favorit; tenim confiança»

jdomenech49934416 barcelona  19 09 2019     entrevista con el  centrocampista 200504171050

jdomenech49934416 barcelona 19 09 2019 entrevista con el centrocampista 200504171050

2
Es llegeix en minuts
E. P.

 Frenkie de Jong va destacar la «confiança» que hi ha en el Barça de cara al desenllaç de la Lliga de Campions a Lisboa, on s’enfrontaran divendres davant un Bayern de Munic que arriba com a favorit.

«M’és igual qui és favorit. El Bayern és un gran equip, però ja veurem què passa. Després del partit veurem qui és millor», ha dit aquest dimecres en una entrevista amb beIn USA, per tractar l’encreuament de quarts de final davant un Bayern que no ha perdut ni un partit el 2020.

El 7-1 que li va endossar al Chelsea a vuitens o el nivell de joc demostrat els últims mesos, malgrat l’aturada pel confinament, posen el Bayern per sobre del Barça en les apostes. «Som un dels favorits, perquè el Barça sempre ho és. Però hi ha diversos equips que poden guanyar la Champions», ha afirmat.

«L’equip té molta confiança de cara a Lisboa; som un dels millors equips del món amb grans jugadors. Tenim energies molt positives i estem molt bé com a equip», ha afegit, abans de valorar la victòria sobre el Nàpols en la ronda anterior.

«Va ser un bon duel, vam fer un bon partit com a equip i vam guanyar davant un rival complicat. Vam aconseguir un bon resultat en la primera part i això va fer que estiguéssim més tranquils en la segona», ha apuntat.

De Jong va ser del millor contra els italians, en la seva tornada després de lesió, i apunta a continuar al centre del camp contra el Bayern. «Tenim un gran equip i al centre del camp tenim molts bons jugadors. No tinc cap problema a jugar amb qualsevol d’ells. Sergio Busquets m’ha ajudat molt, sobretot al principi. No només parlant de futbol, també sobre la vida, explicant-me coses del club. Tinc molt bona relació amb tots els companys», ha explicat.

Notícies relacionades

«Riqui ho ha fet molt bé aquesta temporada, té un gran talent i habilitat, és un gran jugador i format a la Masia», ha afegit, i ha parlat ja d’un futur company també en aquesta posició, Pjanic, fitxat de la Juventus. «Pjanic és un gran jugador i amb molta qualitat amb la pilota. Vaig jugar la temporada passada contra ell. Farà l’equip més fort», ha confessat.

«Ha sigut una temporada difícil. És important fer autocrítica per millorar com a equip. Hem canviat d’entrenador, han passat moltes coses. Però intentarem fer un gran final de curs guanyant la Champions», ha dit.