LLIGA ITALIANA

El multimilionari nord-americà Dan Friedkin compra l'AS Roma

El club anuncia la firma d'un acord per un import de 591 milions d'euros

54368151 60

54368151 60 / Wolfgang Rattay (AP)

1
Es llegeix en minuts
Reuters

El multimilionari nord-americà Dan Friedkin ha firmat un acord per comprar l’AS Roma, segons ha informat aquest dijous el club de la sèrie A de lliga italiana de futbol. L’acord, per un import de 591 milions d’euros, es va firmar dimecres i la transacció quedarà tancada oficialment a finals d’aquest mes d’agost.

«Hem firmat els contractes aquesta nit (de dimecres) i en els pròxims dies treballarem junts per completar el procés formal i legal que culminarà en el canvi de propietat del club», ha assenyalat l’actual president de la Roma, el també empresari nord-americà James Pallotta, en un comunicat oficial del club.

«Al llarg de l’últim mes, Dan and Ryan Friedkin han demostrat el seu total compromís amb assolir aquest acord i portar el club cap endavant de manera positiva. Estic segur que seran uns grans propietaris per a la Roma», ha afegit Pallotta.

Notícies relacionades

El procés de compra de la Roma ja estava enfilat a principis d’any però la pandèmia del coronavirus el va paralitzar.

Pallotta, president del club romà els últims nou anys, ha patit per intentar reviure la Roma, que va guanyar l’últim dels seus títols de la sèrie A el 2001 i ha vist frustrats els seus plans per construir un nou estadi.