REFORÇOS BLAUGRANA

Trincao: «No esperava fitxar pel Barça tan jove»

El davanter portuguès assegura que «és un pas molt important i un orgull»

zentauroepp52067045 el bar a ficha al extremo portugu s trincao200201162834

zentauroepp52067045 el bar a ficha al extremo portugu s trincao200201162834

1
Es llegeix en minuts
Efe

Francisco Trincao, un dels fitxatges del Barça per a la temporada 2020-2021, va declarar a la televisió del club que «fitxar pel Barça és un pas molt important i un orgull» i que, malgrat saber que «tenia qualitat», no imaginava que «tan jove pogués aconseguir un pas així».

El davanter portuguès, de 20 anys, considera que els seus punts forts són «la qualitat, la fortalesa mental, el dríbling i les ganes de marcar gols i donar assistències per ajudar l’equip», i té com a objectiu «jugar els màxims minuts possibles i guanyar tots els títols».

Respecte a la posició en la qual se sent més còmode en l’atac va dir que li agrada «jugar per la dreta», però que ajudarà l’equip «com li digui l’entrenador, sigui de davanter o per alguna de les dues bandes».

El portuguès, que aquest curs ha marcat vuit gols (sis des que el fitxés el Barça per 31 milions d’euros el 31 de gener) i va donar vuit assistències en 1.608 minuts disputats, admet que ara les persones «miren una mica més» el que fa, «tant al camp com fora».

Ajuda de Semedo i Abel Ruiz

En el procés d’aclimatació al Barça l’està ajudant el seu compatriota Nelson Semedo, amb qui va parlant. Però qui més l’ha informat sobre el club català és l’exblaugrana Abel Ruiz, que des de gener és jugador de l’Sporting de Braga.

Notícies relacionades

«L’inici del confinament el vaig passar amb ell i va ser una mica més fàcil. L’Abel m’ha parlat sobre el club i sobre la ciutat i em va recomanar que fos jo mateix i que així tot sortiria bé», va explicar Trincao, que des de gener està fent classes de català i, en aquest sentit, Abel també l’ha ajudat a millorar el nivell.

Quant als seus referents al món del futbol va respondre que ell mateix és el seu «referent» perquè analitza els partits per saber el que fa bé i el que fa malament, i així «mirar de millorar».