ESCÀNDOL A SEGONA

El Fuenlabrada demana jugar davant el Depor a partir de diumenge

«Això fa olor de merda i ens defensarem», assegura el director esportiu del club madrileny

rpaniagua54264361 11 07 2020 el fuenlabrada impide el ascenso del c diz  depor200729175036

rpaniagua54264361 11 07 2020 el fuenlabrada impide el ascenso del c diz depor200729175036 / LALIGA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escàndol de l’última jornada de Segona continua causant reaccions des de tots els fronts. El Fuenlabrada tampoc vol mantenir-se immòbil mentre rep reprimendes i aquest dimecres va assegurar que està disposat a jugar el seu partit suspès contra el Deportivo «des d’aquest diumenge 2 d’agost». Aquest és el seu desig si les proves d’aquest dijous continuen donant un resultat negatiu.

L’equip madrileny va recalcar que, malgrat informar diumenge passat que «no es trobava en disposició de parlar de dates, ja que es trobava en una situació d’incertesa», aquests últims resultats de les proves i el fet que «l’evolució en els últims quatre dies ha sigut molt bona», els fa ara afrontar «amb il·lusió el final d’aquesta temporada».

El Fuenlabrada no va poder jugar el dilluns 20 de juliol a Riazor davant el Depor el seu últim partit de LaLiga SmartBank, en el qual es jugava la sisena plaça d’accés al ‘play-off’ d’ascens, per l’aparició de més d’una vintena de casos positius per coronavirus a la seva plantilla. Actualment, l’expedició es troba confinada en un hotel de la localitat gallega que podrien abandonar a finals d’aquesta setmana. 

«Consciència tranquil·la»

Notícies relacionades

El director esportiu del Fuenlabrada, Miguel Melgar, va afirmar que el cas «fa olor de merda i va anunciar que el club no es quedarà impassible davant la possibilitat de no disputar el partit ajornat i l’amenaça, fins i tot, de baixar Segona B per un possible incompliment del protocol de LaLiga.

«Ens defensarem perquè no hem fet res de dolent. Tenim la consciència tranquil·la, cap de nosaltres es posa en un avió pensant que portem a un infectat de Covid, o que ens podem infectar. Seguim les normes al peu de la lletra», va valorar Melgar a Radio Marca.