DIU QUE ES TROBA EN PERFECTE ESTAT

Xavi, positiu de coronavirus

L'exblaugrana no podrà acompanyar l'Al-Sadd en la tornada de la competició oficial

xavi / periodico

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xavi ha donat positiu de coronavirus. L’exblaugrana ho ha anunciat al seu compte d’Instagram. Tot i que assegura que es troba bé, aquest dissabte no podrà estar amb el seu equip, l’Al-Sadd, en la tornada de la competició oficial a Qatar.

Notícies relacionades

«Avui no podré acompanyar l’equip en la tornada a la competició oficial. En el meu lloc i al capdavant de l’equip tècnic hi haurà David Prats, entrenador de l’equip filial d’Al-Sadd. Fa uns dies, i seguint el protocol de la lliga de futbol de Qatar, vaig donar positiu en l’últim test Covid-19 que em van fer. Afortunadament em trobo en perfecte estat però, seguint el protocol, estaré aïllat fins que l’hagi superat –ha explicat Xavi–. Quan les autoritats sanitàries m’ho permetin, m’incorporaré a la meva rutina i feina diàries amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats i en especial als responsables de la Lliga de Qatar, la Federació de Qatar i de l’Al-Sadd el fet de posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti més contagis i garanteixi un desenvolupament normal de la competició. ¡Una abraçada i ens veiem aviat en els camps de futbol!».

Renovat fins al 2021

Xavi va renovar el 5 de juliol passat el seu contracte amb el club qatarià per una temporada més, fins al juny de l’any que ve. D’aquesta manera s’allunya la possibilitat del retorn de l’excapità blaugrana a la banqueta del Camp Nou al concloure el curs futbolístic actual, tot i que es reserva, això sí, l’opció d’una sortida pactada. L’Al-Sadd, que aquest estiu s’ha reforçat amb el fitxatge de Cazorla, juga contra l’Al-Khor aquest dissabte.