24 d’oct 2020

Anar al contingut

DIU QUE ES TROBA EN PERFECTE ESTAT

Xavi, positiu de coronavirus

L'exblaugrana no podrà acompanyar l'Al-Sadd en la tornada de la competició oficial

Roger Pascual

Xavi ha donat positiu de coronavirus. L’exblaugrana ho ha anunciat al seu compte d’Instagram. Tot i que assegura que es troba bé, aquest dissabte no podrà estar amb el seu equip, l’Al-Sadd, en la tornada de la competició oficial a Qatar.

Avui no podré acompanyar el meu equip en la tornada a la competició oficial. David Prats, entrenador del filial de l’@alsaddsc, ocuparà el meu lloc com a cap de l’equip tècnic. Fa uns dies, seguint el protocol de @qsl, vaig donar positiu en l’últim test COVID19. Afortunadament em trobo perfectament, però seguint el protocol, continuaré aïllat fins que ho hagi superat. Quan els serveis mèdics m’ho permetin, m’incorporaré a la meva rutina i feina diàries amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats, especialment als responsables de @qsl, @qfa i d’ @alsaddsc per posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti més contagis i garanteixi el desenvolupament normal de la competició. Una abraçada i ens veiem aviat als camps de futbol! ⚽ _____ Hoy no podré acompañar al equipo en la vuelta a la competición oficial. En mi lugar y a la cabeza del staff técnico estará David Prats - entrenador del equipo filial de @alsaddsc - Hace unos días y siguiendo el protocolo de @qsl di positivo en el último test COVID19 que me realizaron. Afortunadamente me encuentro en perfecto estado pero, siguiendo el protocolo, aislado hasta que lo haya superado. Cuando las autoridades sanitarias me lo permitan, me incorporaré a mi rutina y trabajo diarios con más ganas que nunca. Agradezco a todas las autoridades y en especial a los responsables de @qsl, @qfa y de @alsaddsc el poner a nuestra disposición todos los medios para una detección precoz que evite mayores contagios y garantice un desarrollo normal de la competición. Un abrazo y nos vemos pronto en los campos de fútbol! ⚽️

Una publicació compartida de  Xavi (@xavi) el 

«Avui no podré acompanyar l’equip en la tornada a la competició oficial. En el meu lloc i al capdavant de l’equip tècnic hi haurà David Prats, entrenador de l’equip filial d’Al-Sadd. Fa uns dies, i seguint el protocol de la lliga de futbol de Qatar, vaig donar positiu en l’últim test Covid-19 que em van fer. Afortunadament em trobo en perfecte estat però, seguint el protocol, estaré aïllat fins que l’hagi superat –ha explicat Xavi–. Quan les autoritats sanitàries m’ho permetin, m’incorporaré a la meva rutina i feina diàries amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats i en especial als responsables de la Lliga de Qatar, la Federació de Qatar i de l’Al-Sadd el fet de posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti més contagis i garanteixi un desenvolupament normal de la competició. ¡Una abraçada i ens veiem aviat en els camps de futbol!».

Renovat fins al 2021

Xavi va renovar el 5 de juliol passat el seu contracte amb el club qatarià per una temporada més, fins al juny de l’any que ve. D’aquesta manera s’allunya la possibilitat del retorn de l’excapità blaugrana a la banqueta del Camp Nou al concloure el curs futbolístic actual, tot i que es reserva, això sí, l’opció d’una sortida pactada. L’Al-Sadd, que aquest estiu s’ha reforçat amb el fitxatge de Cazorla, juga contra l’Al-Khor aquest dissabte.