LES FINALS DEL 'PLAY-OFF' D'ASCENS

Barça B, Sabadell i Cornellà busquen el salt a Segona

L'equip blaugrana i l'arlequinat es desafien aquest diumenge en un gran duel a Marbella

rpaniagua54242454 fc barcelona b    instagram200725184736

rpaniagua54242454 fc barcelona b instagram200725184736

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Després d’una temporada eterna tot es resoldrà en un partit. Barça B, Sabadell i Cornellà es jugaran aquest diumenge la seva última carta per fer l’anhelat salt a Segona. El filial blaugrana i el bloc arlequinat mesuraran les seves forces en un gran duel a Marbella (20 hores, Barça TV), mentre que el quadro del Baix Llobregat se la jugarà a Màlaga davant el poderós Castelló (22 hores) a la recerca de la seva primera presència en la categoria de plata.

El ple del grup 3 a les finals del ‘play-off’ d’ascens a Segona A demostra el seu nivell en una competició que es va suspendre el 14 de març pel coronavirus. Llavors s’havien disputat 28 jornades i el Castelló era el líder amb un punt d’avantatge sobre el trio de clubs catalans.

Premi valuós

El Sabadell i el Barça B s’havien d’enfrontar precisament el diumenge 15 de març a la Creu Alta. Ho faran a 1.000 quilòmetres amb un premi molt valuós. El vencedor jugarà el curs vinent davant rivals tan atractius com l’Espanyol, el Mallorca, l’Sporting o el Rayo.

Després de batre el Valladolid Promesas (3-2) i el Badajoz als penals, el grup de García Pimienta confia a tornar a la categoria que va ocupar per última vegada la temporada 2017-18. El curs passat va acabar vuitè en el grup 3 i en aquest aspira a l’ascens davant un Sabadell que suma cinc campanyes seguides a Segona B des que abandonés la divisió de plata el 2015. Els vallesans van eliminar abans l’Atlètic B i la Cultural Lleonesa.

La prova del Castelló

Molt mèrit té el camí del Cornellà, que va deixar fora de combat l’Eivissa i l’Atlètic Balears, dos clubs de gran potencial. Aquest diumenge l’espera el partit més important de la seva història davant un altre os, un Castelló que va malgastar la seva primera opció de pujar contra el Logronyès en la primera eliminatòria. 

Notícies relacionades

 

Fa set mesos que el conjunt català, l’únic dels supervivents que no ha jugat cap pròrroga, no perd. Va caure per última vegada el 22 de desembre del 2019 precisament a Castelló. Els dos vencedors de les finals acompanyaran el Logronyès i el Cartagena, que van segellar l’ascens en el primer intent. 

L’Hospi empata amb el Terrassa (1-1) i puja a Segona B

Un gran gol de Canario en el minut 56 del duel davant el Terrassa (1-1) va posar tot de cara per a l’Hospitalet, que només va patir després del gol de cap d’Arranz (m. 90). Aquest gol va posar emoció als set minuts de temps afegit en el xoc disputat al Municipal de Badalona. Amb l’empat en tenia prou per pujar a Segona B l’Hospi gràcies al seu liderat del grup 5 de Tercera quan es va parar la competició pel coronavirus. Els riberencs van eliminar el Sant Andreu en la primera ronda.