Elogis en la Premier

Klopp: «Guardiola és un tio excepcional»

Manchester City i Liverpool s'enfronten aquest dijous, amb passadís inclòs, als campions

segea53926364 file photo  soccer football   premier league   liverpool v c200701170109

segea53926364 file photo soccer football premier league liverpool v c200701170109 / XXSTRINGERXX xxxxx

1
Es llegeix en minuts

 Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, va elogiar aquest dijous el seu rival, Pep Guardiola, de qui va dir que és un «tio excepcional» i que sempre vol guanyar i sap acceptar les derrotes. «És un tio excepcional. El respecto moltíssim. Normalment, no tenim gaire contacte durant la temporada. Ell és un competidor i sempre vol guanyar i sap acceptar les derrotes quan ha perdut», va dir l’entrenador alemany en roda de premsa. «Jo ho vaig haver d’aprendre amb més freqüència que ell», va fer broma Klopp.

Notícies relacionades

El Liverpool visitarà aquest dijous l’Etihad Stadium per enfrontar-se al Manchester City en la Premier League. Serà el primer xoc després que el Liverpool es proclamés campió de la Premier League. «Ha sigut un dels millors moment de la meva vida, saber que som campions d’Anglaterra, però no fa falta que m’ho estigui recordant tot el temps. Després d’això, ens hem preparat amb tota la concentració per al Manchester City. Estarem preparats. No concebo cap altra manera», va apuntar Klopp.

La pròxima temporada

Sobre el passadís d’honor que li farà el City, Klopp va assegurar que no sap si n’ha rebut algun en la seva carrera i que l’acceptaran. «És un bon gest, però no el necessito», va afegir. A més, Klopp també va enviar un missatge de cara a la pròxima temporada i va afirmar que no aniran a defensar el títol aconseguit aquest any, sinó a atacar-lo. «El Manchester City, el Chelsea i el United seran molt forts la pròxima temporada. Estan en molt bona forma i està clar. El Tottenham i l’Arsenal no es quedaran adormits, el mateix que el Leicester. No anirem a defensar el títol, sinó a atacar-lo», va indicar.