estrella amb problemes

Neymar, denunciat al Brasil per homofòbia

Una associació LGBT inicia qüestions legals contra el davanter del PSG per insultar i amenaçar el nòvio de la seva mare, segons el diari 'La Nación'

marcosl52744217 paris saint germain s neymar celebrates after the champions 200412174351

marcosl52744217 paris saint germain s neymar celebrates after the champions 200412174351

1
Es llegeix en minuts

La relació entre la mare de NeymarNadine Gonçalves, i Thiago Ramos encara continua i sembla que no li ha agradat gens al futbolista brasiler. Després de conèixer-se una discussió en què Ramos colpeja una de les finestres on resideix la parella, s’ha filtrat també un àudio en què Neymar insulta el seu ‘padrastre’ i amenaça de recórrer a la violència. Així mateix, una associació LGTB ha decidit denunciar el davanter per aquests actes, alhora que l’acusen de discriminació sexual, segons el diari argentí ‘La Nación’. 

La relació entre tots dos és una cosa que ha cridat l’atenció des del primer instant. A principis d’abril es va confirmar la relació de la parella, però poques setmanes després es va produir una separació entre tots dos, després de saber-se que Thiago Ramos podia ser que hagués mantingut relacions amb altres homes.

La policia investiga el cas

Segons informació policial, citada pel diari argentí, la discussió entre la mare de Neymar i Ramos va provocar que els veïns de la zona truquessin a les autoritats per informar dels fets. Agents de la policia i una ambulància van haver d’intervenir al domicili i Ramos va ser traslladat automàticament a un centre mèdic de Santos, on va rebre sutura per talls profunds. 

Neymar, instants després, va contactar amb els seus amics per alertar-los de la situació. En la gravació, el davanter va utilitzar en termes despectius la paraula «‘viadinho’», un concepte en portuguès que va en contra dels homosexuals. Però no només això. A més d’insultar el nòvio de la seva mare, Neymar «va convidar» els seus amics a «ficar-li un pal d’una escombra per l’anus», cosa que va alarmar ràpidament l’Associació LGTB del Brasil. 

Neymar denunciat i els seus amics en perill

Notícies relacionades

L’agrupació ha denunciat penalment el davanter del PSG i ara espera el que pugui passar. «A l’informar que el nòvio de la mare és bisexual, ell i els seus amics van insinuar la possibilitat d’agredir un home gai, inclosa la intenció d’introduir una escombra a l’anus del nòvio de la mare», va manifestar l’associació. 

Així mateix, la denúncia també hauria sol·licitat la detenció del grup d’amics de Neymar per les possibles amenaces, però, ara per ara, els advocats del jugador no s’han pronunciat respecte al cas. 

Temes:

Brasil Neymar