2.500 TESTS, 0 CONTAGIS

Tebas: «Quan es pugui hi ha d'haver aficionats en el camp»

El president de la Lliga de Futbol Professional (LFP) revela que hi haurà dues opcions (silenci i virtual) per seguir els partits a la televisió

jdomenech53412882 corrige siglas del consejo superior de deportes csd   madrid200518112547

jdomenech53412882 corrige siglas del consejo superior de deportes csd madrid200518112547 / Ballesteros

1
Es llegeix en minuts

«Sempre he cregut que tornaríem a jugar, clar que pensava que arribaria aquest moment, difícil, però no ho dubtava». Javier Tebas, el president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), s’ha mostrat alleujat pel retorn dels aficionats. «Quan es pugui hi ha d’haver aficionats, però és un tema sanitari», ha indicat el dirigent en el programa ‘Vamos’ de Movistar +. «Fa tres setmanes es deia que era una barbaritat, que era impossible jugar. Però cal anar amb ordre. Tot i que en aquells llocs on es pugui hi ha d’haver aficionats», ha sentenciat Tebas.

Notícies relacionades

Després, el president de l’LFP ha indicat que té «molta por» perquè ha detectat «molta relaxació» amb l’obertura de les fases recordant que «nosaltres tenim una responsabilitat tremenda d’acabar la competició». Tebas ha dit que «he llegit i he sentit moltes coses que han fet mal a la indústria, escopint coses sobre el mateix futbol».

I després de cinc setmanes de tractament, Tebas ha recordat que s’han realitzat «més de 2.500 test i ningú, cap jugador, ningú ha sigut contagiat», a més de recordar que en les transmissions televisives se li oferiran dues opcions als espectadors: «hi haurà una possibilitat amb so ambient original, en silenci, i una altra amb espectadors virtuals a la grada».