MESURES PERIQUITES

L'Espanyol regala el carnet de soci de la temporada 20-21

El club anuncia també un 20% de descompte en l'abonament de l'actual campanya per recuperar-se de diverses formes

«Les persones en situació d'atur podrien rebre l'import del 20% de l'abonament en metàl·lic si així ho sol·liciten», explica

esapno / periodico

1
Es llegeix en minuts

L’Espanyol ha anunciat que «regalarà sense cost a tots els socis actuals el carnet de la pròxima temporada». És la primera mesura que ha pres el club blanc-i-blau per mitigar l’impacte econòmic de la pandèmia del coronavirus entre els seus aficionats. «Els 27.883 socis del club rebran gratuïtament el carnet de soci per a la temporada 20-21».

«A l’octubre fem 120 anys i no volem que falti ningú», ha dit Josep Maria Duran, el director general de l’Espanyol. «Per això la primera decisió és regalar gratis el carnet de la pròxima temporada sense cost. En els moments més difícils l’afició ha reaccionat de manera exemplar i volem tornar aquest suport per poder celebrar la permanència a Primera».

A més, els abonats, segons ha indicat l’Espanyol, rebran «una compensació del 20% en l’abonament del present curs» pels sis partits que es disputaran a porta tancada, i es deixaran obertes diverses opcions. «Les persones en situació d’atur podrien rebre l’import del 20% de l’abonament en metàl·lic si així ho sol·liciten», explica el club, que també deixa oberta la porta a descomptar-la de l’abonament de la pròxima temporada o per fer pagaments a les botigues oficials del club.

Notícies relacionades

I als aficionats que «no vulguin compensacions econòmiques», el club blanc-i-blau proposa com a compensació donar-los 12 entrades (sis de dobles) que es podrien fer arribar a un tercer o algun col·lectiu quan es puguin jugar els partits a porta oberta, ja sigui la temporada 20-21 o fins i tot fins al final de la 21-22.

La campanya d’abonaments per a la 20-21 «no començarà fins al pròxim mes de setembre». Des de la temporada passada, l’Espanyol va separar la quota de soci de la de l’abonament.