GEST AMB ELS SOCIS

El Leganés renovarà automàticament tots els seus abonats per a la pròxima temporada

El club vol ser sensible a «la realitat social de Leganés, una de les ciutats més colpejades de tot Espanya a nivell de morts i contagiats»

leganes1

leganes1

1
Es llegeix en minuts

El Leganés ha anunciat que renovarà els abonaments de manera automàtica per a la pròxima temporada. «Davant la impossibilitat de disputar a porta oberta els partits restants de l’actual temporada 2019/20 a causa dels efectes de la Covid-19, el C.D. Leganés compensarà els seus abonats validant els abonaments actuals per als partits de la Lliga de la pròxima campanya 2020/21», ha indicat el club madrileny, que ha acompanyat aquesta notícia amb un emotiu vídeo.

Notícies relacionades

«Conscient de la realitat social que està vivint la nostra ciutat, una de les més colpejades de tot Espanya en termes humans a nivell de morts i de contagiats, i en termes de recuperació socioeconòmica, vol, d’aquesta manera, ser sensible amb tots els seus actuals abonats», ha argumentat el Leganés en el seu anunci oficial, i ha especificat que la renovació de l’abonament per a la pròxima temporada 2020/21 no inclou els partits de la Copa del Rei.

«Si alguna vegada aquesta ciutat ha de tornar a patir (paraula que posteriorment ha canviat per ‘somiar’), que sigui només pel seu Lega», es veu en aquest vídeo, en el qual es destaca tot el que ha patit la ciutat de Leganés.