PEL COVID-19

Lodi i Remiro, primers positius per coronavirus a la Lliga

El lateral de l'Atlètic i el porter de la Reial Societat són asimptomàtics, però han de quedar-se en quarantena

marcosl53335024 renan lodi of atletico madrid do a medical test at ciudad de200509051311

marcosl53335024 renan lodi of atletico madrid do a medical test at ciudad de200509051311 / Oscar J Barroso AFP7 Europa

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana s’han posat en marxa els tests de la Lliga de Futbol Professional (LFP) a les plantilles de Primera i Segona Divisió pel coronavirus. Hi ha dos jugadors que han donat positiu. Renan Lodi, el lateral brasiler de l’Atlètic de Madrid, que va demostrar que encara estava infectat, segons va anunciar la web brasilera GloboesporteAlex Remiro, el porter de la Reial Societat, és l’altre jugador que s’ha conegut que ha donat positiu.

Notícies relacionades

Rodi (22 anys) està en la fase més avançada, pròxim a generar anticossos i es troba bé, asimptomàtic. El defensa no presentava símptomes quan aquest dimecres passat va acudir al Cerro de Espino, a Majadahonda, per sotmetre’s a les proves marcades per l’LFP. Ara s’està a casa seva amb un pla de treball a l’espera que pugui reincorporar-se als entrenaments.

En quarantena

Tant Rodi com Remiro, que també és asimptomàtic, hauran de passar una quarantena abans d’iniciar els entrenaments de manera individual, com marca el protocol. El porter de la Reial (25 anys) ha de quedar-se aïllat a casa després de confirmar-se que el test serològic va ser positiu. El seu PCR va ser, no obstant, negatiu, de manera que està en una fase de baixa probabilitat de transmissió.