CAMPIONAT CANCEL·LAT PER LA PANDÈMIA

El Barça, campió de la Lliga femenina de futbol

Aquesta temporada no hi haurà descensos en cap categoria i el pròxim curs hi haurà dos equips més a Primera Divisió

50126259 59

50126259 59

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

El Barça serà el campió de la Lliga femenina de futbol 2019-2020 aquest dijous, quan la Comissió Delegada de la Federació aprovi la proposta que han acordat aquest dimecres el president Luis Rubiales i les diferents federacions territorials, en què també s’ha impulsat una remodelació global del futbol no professional.

Malgrat la reticència dels clubs i les pèrdues milionàries que han anunciat, la RFEF proposa, respecte al futbol femení, l’acabament sense descensos de totes les categories: a Primera Divisió se salven el València i l’Espanyol i el títol de campió és per al FC Barcelona, actual líder de la taula. 

L’equip català i el segon classificat, l’Atlètic de Madrid, seran els representants espanyols en la pròxima edició de la Lliga de Campions i les eliminatòries pendents de la Copa de la Reina (semifinals i final) es disputaran en la temporada 20-21.

Ascensos

Notícies relacionades

De la mateixa manera, es mantenen els dos ascensos que estaven previstos a Primera Divisió i seran per als primers classificats de cada un dels dos grups de Segona, l’Eibar i el Santa Teresa de Badajoz. La pròxima temporada, la Lliga Iberdrola tindrà 18 equips.

El que sí que es jugaran seran les fases d’ascens de Primera Nacional a Segona Divisió, previstes en la normativa, però en format exprés i en seu única.