HOQUEI SOBRE PATINS

El Barça, declarat campió de l'OK Liga

La Federació dona per finalitzada les competicions per la pandèmia i atorga també el títol femení al Manlleu

lmendiola53300950 30 04 2020 los jugadores del barca celebran una victoria en 200502183237

lmendiola53300950 30 04 2020 los jugadores del barca celebran una victoria en 200502183237 / FCBhoquei

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona, en categoria masculina, i el CP Manlleu, en femenina, han sigut declarats campions de les OK Lligues d’hoquei sobre patins després de la reunió de la comissió delegada de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, celebrada aquest dissabte.

S’hi han aprovat les propostes de la junta directiva de donar per finalitzades les competicions amb el resultat que reflectia la classificació en el moment de la suspensió dels tornejos per la pandèmia del coronavirus. No hi haurà descensos i la classificació per a les competicions europees també serà per la taula.

D’aquesta manera, el Barça, que liderava l’OK Liga masculina amb nou punts d’avantatge sobre el Liceu a falta d’una jornada per acabar la primera fase, s’adjudica el seu 31è títol, mentre que el Manlleu encapçalava la taula amb dos més que el Cerdanyola després d’haver disputat divuit trobades i és proclamat campió com a líder de la primera volta ja que aquests equips no tenien el mateix nombre de partits jugats.

Dos ascensos

No obstant, sí que hi haurà ascensos a la màxima categoria de l’hoquei patins masculins. Pujaran els primers classificats dels grups de l’OK Liga Plata, el CH Mataró del nord i la CE Vendrell del sud.

Notícies relacionades

Quant a la Copa del Rei i a la Copa de la Reina la previsió és que es disputin entre el 17 i el 20 de setembre d’aquest any.

També es van donar per finalitzades les competicions d’hoquei en línia i es va proclamar campions al Molina Sport ACEGC, de la Lliga elit masculina, i al Tres Cantos PC de la femenina. Tampoc hi haurà descensos, mentre que ascendirà en home el primer de la Lliga Or no filial, el CPLV UEMC, que aconsegueix el títol en aquesta segona categoria.

Temes:

Barça