Davant del coronavirus

El PP demana al Govern que aclareixi quin és el seu criteri sobre finalitzar o no la Lliga

El grup parlamentari popular insta l'Executiu a explicar els seus criteris sobre esdeveniments multitudinaris relacionats amb l'esport

marcosl52431490 barcelona  22 02 2020   deportes         el camp nou antes d200407163755

marcosl52431490 barcelona 22 02 2020 deportes el camp nou antes d200407163755 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El PP ha registrat al Congrés dels Diputats una bateria de preguntes escrites relacionades amb l’esport durant la pandèmia de coronavirus i una vegada s’aixequin les mesures de confinament. Entre aquestes, demana al Govern que aclareixi quin és el seu criteri sobre finalitzar o no la Lliga de Futbol Professional, Primera i Segona, així com segona B, tercera, Lligues Regionals, la Divisió d’Honor, Juvenils i Infantils.

Notícies relacionades

A més, els populars pregunten al Govern què té previst respecte a la celebració d’esdeveniments esportius populars i esdeveniments esportius competitius i classificatoris que estan programats a Espanya a partir del pròxim mes de maig. D’altra banda, el Grup ha registrat la petició de compareixença en la Comissió de Cultura i Esport del Congrés de la presidenta del Consell Superior d’Esports (CSD), Irene Lozano, per conèixer els criteris que adoptarà el Govern en l’àmbit de l’esport espanyol, tant professional com no professional, per exercir esport i exercici físic, en el moment que deixi d’estar en vigor l’estat d’alarma.

Així mateix, el PP han sol·licitat les dades de persones i entitats que componen el Grup de Tasques d’Impuls a l’Esport (GTID) creat pel CSD durant l’estat d’alarma, així com els informes i documents elaborats pel CSD en el marc de la celebració de les diferents reunions de l’esmentat grup.