plans de futur

Neymar i Mbappé es queden a París, segons 'L'Équipe'

El diari francès assegura que l'ampliació dels campionats i la crisi derivada del coronavirus frenen la sortida de les dues màximes figures del PSG

PSG’s Neymar celebrates after scoring his side’s second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d’Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler)

PSG’s Neymar celebrates after scoring his side’s second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d’Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler) / Michel Spingler (AP)

1
Es llegeix en minuts

La crisi derivada del coronavirus ja està sacsejant les estructures esportives dels principals clubs de futbol. I un d’ells, el París Saint-Germain, ja tindria decidit que les seves dues màximes figures, Neymar Mbappé, continuaran sota la disciplina del club francès a causa de l’ampliació de la temporada i a la dificultat d’efectuar fitxatges aquest estiu. Així ho afirma el diari ‘L’Équipe’ en l’edició d’aquest dilluns. 

Notícies relacionades

Segons aquesta versió, en aquests moments, la marxa dels dos jugadors es veu a París com a hipotètica, ja que la Lliga francesa, en el millor dels casos, no acabarà fins al juliol i la Champions es podria disputar, fins i tot, a l’agost. Són dues raons de pes per les quals el club de Nasser al-Khelafi confia cegament a mantenir a les seves files Neymar i Mbappé.

Concretament, en el cas del futbolista francès, el PSG no contempla sota cap concepte la marxa del jugador. I encara menys a l’estiu vinent i, tot i que Neymar sempre ha fet notar més descontentament i s’ha deixat estimar pel Barça, el davanter brasiler preferiria, sempre segons ‘L’Équipe’, no forçar en aquests moments la seva sortida però tampoc renovar ara per ara amb el PSG. Reglament en mà, el fitxatge del brasiler costaria en aquests moments 180 milions d’euros, una suma que s’entreveu molt complicada de reunir a causa de la falta d’ingressos dels clubs per culpa del coronavirus i la paralització dels campionats.