festa sexual

Kyle Walker, del City, es disculpa per haver organitzat una orgia durant el confinament

El conjunt de Pep Guardiola comunica que li obre expedient pel comportament que ha tingut

segea53036506 29 10 2019 kyle walker  deportes  ben early pro sports image200406152504

segea53036506 29 10 2019 kyle walker deportes ben early pro sports image200406152504 / Ben EARLY Pro Sports Images Lt A

1
Es llegeix en minuts

El jugador del Manchester City Kyle Walker s’ha disculpat després que diversos mitjans britànics publiquessin que va organitzar una festa sexual, en plena crisi sanitària del coronavirus, i el club ja ha anunciat que obrirà un expedient intern al futbolista.

Diferents mitjans anglesos van publicar informacions i fotos sobre una festa de caràcter sexual del defensa del City, que obviava les advertències de les autoritats sobre el confinament i distanciament social per evitar la propagació del coronavirus.

Decepció del club

Notícies relacionades

El jugador va publicar en les xarxes socials el missatge de «queda’t a casa», però un dia abans va organitzar l’orgia. L’internacional anglès ha emès un comunicat de penediment. «Vull disculpar-me públicament pel meu comportament», ha dit Walker a Sky Sports. «Entenc que la meva feina comporta una responsabilitat. Hi ha herois aquí fora salvant vides i aquestes setmanes he intentat donar-los suport i destacar el seu sacrifici. Les meves accions van en contra del que hauria de ser el confinament, però vull reiterar el missatge: ‘Queda’t a casa’».

En aquest sentit, el City ha indicat que els actes del futbolista han anat en contra dels «esforços del club per recolzar els serveis sanitaris en la lluita contra el coronavirus». «L’actuació de Kyle va en contra d’aquests esforços. Estem decebuts i obrirem un expedient disciplinari intern».