27 maig 2020

Anar al contingut

ES PASSA AL 2021

Cancel·lat l'Open Britànic de golf pel coronavirus

La pandèmia provoca la suspensió del torneig, una cosa que no passava des de la segona guerra mundial

Cancel·lat l'Open Britànic de golf pel coronavirus

Liam Mcburney PA Wire dpa

Tampoc hi haurà Open Britànic de golf. L’edició 149a ha quedat cancel·lada per la pandèmia del coronavirus i es trasllada ja directament al 2021 sense ni tan sols buscar-ne dates. El torneig, que s’havia de celebrar al juliol, del 16 al 19, al camp del Royal St George’s Golf Club a Sandwich (Kent), no es podrà disputar aquest any, com estava previst, i es farà de l’11 al 18 de juliol del 2021, de tal manera que el 150è aniversari del British seria a St. Andrews (Escòcia), del 10 al 17 de juliol del 2022.

«Puc assegurar-vos que hem explorat totes les opcions per jugar l’Open aquest any, però no serà possible», ha admès Martin Slumbers, director executiu del The Royal & Ancient Golf Club de St. Andrews. És la primera vegada que es cancel·la des de la segona guerra mundial (1940-1945).

«Ens preocupem profundament per aquest històric campionat i hem pres aquesta decisió amb gran pena», ha dit Slumbers, reconeixent que «això serà decebedor per a moltes persones a tot el món, però hem d’actuar de manera responsable durant aquesta pandèmia i és el correcte».

Calendari reordenat

Amb aquest ajornament de l’Open Britànic fins a l’any que ve, el calendari de les grans proves de golf s’ha reajustat i ha quedat de la següent manera:

6-9 d’agost: Campionat de la PGA.
17-20 de setembre: Obert dels Estats Units.
25-27 de setembre: Ryder Cup.
12-15 de novembre: Masters d’Augusta.

Temes: Coronavirus Golf